> Dette er PARSHIP > PARSHIP Princippet > Find dit livs kærlighed
Find dit livs kærlighed med PARSHIP

Find dit livs kærlighed

Find dit livs kærlighed

Livslang kærlighed er noget de allerfleste mennesker ønsker sig og leder efter. Til trods for dette afsluttes de fleste forhold med indsigten; "vi passer helt enkelt ikke sammen".


Find et langvarigt forhold ved at stole på videnskabelig dating
Livslang kærlighed er noget de allerfleste mennesker ønsker sig og leder efter. Til trods for dette afsluttes de fleste forhold med indsigten; "vi passer helt enkelt ikke sammen". Det der var tiltalende og de ligheder der var, for eksempel en lidenskab for italiensk mad, er ikke nok i det lange løb. Mere kræves for at drømme skal blive virkelighed.

Research blandt parforhold har vist sig at det afgørende er: personlige værdier, indstilling og adfærd. Det er Jeres personligheder som skal passe sammen. Derfor har PARSHIP.dk udviklet et enestående værktøj som matcher folk. Det er opbygget på videnskabelige principper og psykometriske test.

Find en partner som matcher dig
Parhip’s personlighedstest er udviklet af psykologer der er specialiseret i parforskning. Du har mugligheden for at tage denne test og få en liste over muglige partnere der matcher dit resultat bedst. Når chancen på succes bliver så stor, så er der ingen undskyldninger længere: Find en partner eller hvad venter du på?

Med nøjagtighed

  • At lære en mulig partners personlighed at kende tager tid og kan være svært - med vores gratis psykometriske test PARSHIP-testen går det både hurtigere og er lettere. Testen er udviklet af etablerede psykologer som har anvendt det sidste nye indenfor forskning i parforhold. Testen analyserer indgående de dele af din personlighed som er afgørende for et succesfuldt forhold. Ved hjælp af sofistikeret teknik sammenlignes dit resultat med PARSHIPs øvrige medlemmer. Resultatet? Med nøjagtighed hjælper PARSHIP-testen dig til at finde personer som du har en reel chance at opleve kærlighed med resten af livet.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)