> Dette er PARSHIP > PARSHIP Princippet

PARSHIP-princippet

PARSHIP-princippet

PARSHIP er seriøs dating, som bygger på videnskablig matchmaking. Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne.


Find dit livs kærlighed med PARSHIP

Livslang kærlighed er noget de allerfleste mennesker ønsker sig og leder efter. Til trods for dette afsluttes de fleste forhold med indsigten; "vi passer helt enkelt ikke sammen". Til Parship Princippet

Din lykke er vores fremgang

Din lykke er vores fremgang

Vores mål er ikke kun at hjælpe vores medlemmer med at møde nogen, men snarare at du skal møde den person som du har størst chance at få et lykkeligt og langt parforhold med. Hver eneste dag får vi bevis på at det virkelig fungerer ved at nye PARSHIP par giver lyd fra sig om at de har mødt hinanden gennem PARSHIP. Læs mere under "PARSHIP Par".


Til vores Succeshistorier

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)