> Emner > blind date

blind date

PARSHIP giver dig mere end en blind date

Mere end en blind date

En "blind date" er en date mellem to mennesker, som ikke tidligere har mødt hinanden. Den er kendt fra online dating verden. To singler har enten skrevet hinanden nogle dating brev eller kun har set den andens profil før de beslutter og gå på en blind date.

Mon ikke en blind date er spændende og nervepirrende, mange singler i Danmark er bange for sådan en blind date. De er helt enkelt nervøse for hvordan en date skal gå med en person man slet ikke kender. Er den anden person en seriøs single fra nærområdet eller en morder?

PARSHIP.dk er en blanding af de gode egenskaber af en blind date og et seriøst datingsite. Du forbliver anonym i din søgning og kan samtidigt lære din nye partner at kende.

Lykkeligere forhold takket Parship

PARSHIP.dk har sat sig for at undersøge, hvor vores medlemmer tidligere har haft held til at finde en partner. Undersøgelsen viser at kun 2,5% af vores medlemmer har haft held til at finde en kæreste på en blind date.

De fleste har fundet en partner på et datingsite eller gennem venner. De anvender seriøse datingsites som PARSHIP for at finde et fast og langvarigt forhold.

 

PARSHIP.dk giver dig mere end kun en blind date. Vi har som formål at finde den eneste ene for dig – en partner som du kan stole på. Som seriøs matchmaking site tilbyder vi dig en tjeneste hvor din anonymitet er sikret. Dine billeder er skjulte og dine personlige detaljer er ikke synligt til andre medlemmer – indtil du selv vælger det.


Du begynder din søgning frit i dating profilerne på PARSHIP og lærer dine mulige partnere at kende. Derefter kan I begynde at frigive jeres billeder til hinanden. Spændingen stiger og den første date lader ikke vente længe på sig. PARSHIP er lige så diskret som en blind date – men meget mere seriøs.

 

Stol på os og prøv det selv!

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)