> Emner > Date

Date

Søger du en date? Find kærligheden på Parship

Søger du en date?

Når du har formået at komme i kontakt med nogen online, så er det næste skridt den første date. Du kan lære en masse om en person via e-mail eller telefon, men det er ansigt til ansigt at du virkelig vil vide, hvis der er potentiale for et seriøst forhold. Det kan foregå på mange forskellige måder. Måske på kaffe date, som kan være en "let" oplevelse, hvor i tager en kop kaffe sammen, eller en hurtig frokost - valget er dit. Det behøver ikke vare en hel aften, selvom det selvfølgelig er en fin ide at have god tid. Eventuelt en middagsdate? Eller en skovtur.

Det er dog flere og flere, som vælger at være mere eventyrlystne. Hvad med at tage en tur i det grønne... på hesteryg? Eller en gocart konkurrence inden frokost? Det er også meget romantisk at stå på skøjter sammen. Uanset hvad i vælger at foretage jer, så skal du være sikker på at gøre et godt indtryk - og det er ikke umuligt, at du vil føle dig lidt nervøs. Det er skam helt normalt, og det er jo blot fordi det er spændende!

Hos PARSHIP kan du få gode tips til dates. På PARSHIPs hjemmeside kan du finde gode råd om, hvordan man bedst håndterer en første date. Hvordan tager jeg kontakt? Hvordan præsenterer jeg mig bedst? - - Hvad er det perfekte sted til første date?

Det vigtigste spørgsmål, som du skal stille dig selv er dog; "Hvad ønsker jeg at opnå på den første date?"

Alle artikler sorteret på emne

En rundspørge viser: 25 % af alle på blind date mødes hjemme
Magasin

En rundspørge viser: 25 % af alle på blind date mødes hjemme

Danmarks singler lever livet farligt, især de kvindelige. Det viser en aktuel rundspørge blandt 13.279 europæiske online datere. Resultatet overraskede, i og med at 25 % mødes hjemme første gang, selvom de kun kender den anden fra nettet.  > til artiklen

Romantiske byer
Magasin

Romantiske byer

Uanset om I er i et seriøst forhold eller er på vej til at tage det næste skridt imod dette er der intet som en romantisk ferie. Vi har håndplukket vores top 10 yndlingsbyer, som er perfekte til en romantisk ferie. Alt sammen, så du kan planlægge din næste ferie som den perfekte love-get-away.  > til artiklen

Kend dine værdier og styr efter dit (ægte) match
Magasin

Kend dine værdier og styr efter dit (ægte) match

Det er blevet populært at tale om værdier! Desværre opleves ”værdier” for mange som en gang tom og uvedkommende snak – især hvis du føler, at værdierne er blevet vedtaget henover hovedet på dig, fx på din arbejdsplads.  > til artiklen

date med succes
Magasin

Kom godt i gang og få date med succes

For når du ved, hvad du søger, er det nemmere at finde. Og du kan finde kærligheden alle steder!  > til artiklen

5 ting kvinder kigger efter på første date
Magasin

5 ting kvinder kigger efter på første date

Både mænd og kvinder kigger på forskellige ting på den første date og mange af disse observationer er med til at afgøre om man vil ses igen. Her finder 5 ting som kvinder oftest lægger vægt på første gang de er på date med en mand – Så drenge, læs endeligt løs, der er gode tips at hente.  > til artiklen

En første date...

En første date... Hvad ønsker du at få ud af en første date? Realistisk set, behøver du ikke vide, allerede inden for en time eller to, hvis du har fundet den eneste ene. Men du kan måske vide med sikkerhed om du er interesseret i endnu en date. Det er aldrig til at vide, om en første date vil føre til et livslangt forhold, en ny ven eller blot et simpelt "det var rart at møde dig." Hvert eneste date har potentiale, men med PARSHIP matchmaking er der ekstra stor sandsynlighed for at i "klikker sammen". Uanset hvad der sker, så får du det bedste ud af hver date.

På en første date er det optimalt at samtalen imellem jer flyder med afslappede spørgsmål og svar. Begynd med et par muntre spørgsmål - uden nogen egentlig undersøgelse. De fleste mennesker er glade for at snakke lidt om sig selv. Du skal være parat til at tale om dig selv også - men hvis du har tendens til at tale meget, når du bliver nervøs, så prøv at tone det lidt ned. På den anden side - hvis det tager et stykke tid at "varme op" så kan din date se, at du aktivt lytter og er med i samtalen.

På første date, er det måske ikke den bedste idé at bruge for meget tid på at tale om tidligere forhold eller alvorlige og meget personlige emner. Emner såsom dit sexliv, sygdom, ægteskab, eller hvis du ønsker at få børn. Det er bedre at lade disse drøftelser vente til en anden gang. Hvis jeres date går godt, og du føler at I kommer godt ud af det, kan du begynde at tænke på at arrangere et nyt møde. Det giver dig muligheden for at komme til og kende hinanden bedre, og det vil ikke betyde mere end blot en anden date.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)