> Emner > Kærlighed

Kærlighed

Kærlighed. Findes den lige om hjørnet?

Find din kærlighed hos PARSHIP.dk

Søger du også kærligheden, men er træt af useriøse henvendelser og fejslagne dates? Medlemmer på PARSHIP er alle singler, der har valgt PARSHIP som deres foretrukne datingsite, fordi de ønsker at finde ægte kærlighed. Vi har medlemmer fra hele landet i alle aldre og med forskellige baggrunde. Nogen er på udkig efter ægteskab, mens andre søger et fast forhold. Fælles for vores medlemmer er at de ikke bare søger en partner. De søger kærlighed og lykke.

Man siger som bekendt at “kærlighedens veje er uransagelige” og hvorfor skulle man ikke kunne finde kærligheden på nettet? Der er hundredevis af dating sites på internettet, men PARSHIP er et anderledes website. Vi tager ganske enkelt kærligheden seriøst og vi fokuserer udelukkende på at skabe længerevarende forhold mellem vores medlemmer. Vores fornemste opgave er at sørge for vores medlemmer finder mere end bare et one-night-stand eller en flygtig bytur. Derfor har vi udviklet vores matchmaking test, som søger at hjælpe dig af med din singlestatus. Ved hjælp af vores gratis matchmaking test bestående af over 70 spørgsmål udarbejdes en personlighedsprofil, som benyttes til at matche dig med andre medlemmer på sitet. Testen tager cirka tyve minutter at gennemføre og på baggrund af denne matchmetode kan du selv bestemme hvor meget din potentielle partner skal “ligne dig”, eller have samme meninger og holdninger til kærlighed som du har. I et seriøst forhold er kærlighed det vigtigste bindemiddel.

Prøv PARSHIPs personlighedstest gratis og helt uden forpligtelser. Måske finder du både kærligheden og den eneste ene.

For mange er singlelivet ikke en fest, men derimod en plage. Op mod næsten 70 procent af alle singler i Danmark leder efter både kærlighed og den eneste ene på internettet. Singler der jagter kærligheden støder på alle former for udfordringer og problemer på deres vej. Og så er motivet for at finde kærlighed på nettet også forskelligt fra person til person. Mange kan ikke finde ud af om de ønsker en kæreste at vise frem eller en partner der elsker én for det man er. Samtidigt kan de færreste svare på, hvordan de ønsker at leve deres liv sammen med et andet menneske og hvordan man sammen finder kærligheden uden der kommer ting i vejen?

På PARSHIP kan du selv bestemme hvor hurtig kærligheden kommer til dig. Vi har foretaget en spørgeskema undersøgelse blandt 1.000 af vores medlemmer, for at undersøge hvor mange der har fundet kærligheden på nettet. Hele 68% af vores medlemmer har fundet kærligheden indenfor de første tre måneder af deres medlemsskab på PARSHIP og hele 80% af vores medlemmer var på deres første date indenfor blot én måned.


Hvis du ønsker at finde kærligheden på nettet er PARSHIP måske løsningen på dine udfordringer?

Du kan helt gratis prøve vores matchmaking test og gratis tilmelde dig. Udover “alt det normale” på et datingsite har du på PARSHIP fuld råderet over hvem du vil vise dine billeder til, samt hvilket indhold på dine personlige sider du vil vise. Spring ud i det og prøv PARSHIP af, det kan jo være du finder kærligheden netop her.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)