> Emner > Kvinde

Kvinde

Kvinder har høje forventninger til “den rette”

Tidens kvinde finder kærligheden hos PARSHIP

Idag har kvinder høje forventninger til “den rette”. Og det er da helt i orden! Det kan være svært at sætte ord på, men den moderne kvinde er i sin fulde ret til at stille alle sine krav i jagten på den eneste ene. Engang var kvindens plads I køkkenet, men ikke længere. Kvinders position og rolle har ændret sig. De hører til overalt i vores samfund. Fra selvstændig til topchef. Utallige kvinder med idéer og ambitioner finder glæde i online dating med PARSHIP, da det giver dem en unik mulighed i deres søgen efter et seriøs og langsigtet forhold. PARSHIP tilbyder den ideelle måde for både mand og kvinde at begynde at lære hinanden og kende. Langt de fleste kvinder påskønner et sikkert og diskret miljø, hvor de kan bestemme tempo og sætte reglerne.

Et sted, hvor hun kan møde en mand, som deler hendes værdi'er, glæder og interesser. Det er ikke alle, som er lige interresseret i karriere, men lige meget hvilke drømme du har, så kan PARSHIP hjælpe dig med at finde en livspartner. Som kvinde kan du via PARSHIPs hjemmeside stille alle dine kriterier og gøre din søgen endnu nemmere. Det er en sikker måde for en kvinde, at møde en mand uden, at skulle følge sig tvunget til noget som helst. Tidens kvinde vil ikke tvinges til noget som helst, men hun vil ses og høres på egne præmisser. Hun kan vælge at bryde med de traditionelle såkaldte regler for dating og finde kærligheden på sin måde.

Kvinders position og rolle har ændret sig meget i løbet af de sidste 40 år. Der er sket mange radikale ændringer generalt i vores samfund, men specielt kvindens rolle i hjemmet, på arbejdspladsen og i forholdet. Indenfor det seneste årti, har mange enlige kvinder ændret måden at finde den rigtig partner og starte et forhold på. Onlinedating har gjort det muligt for kvinder på udkig efter ægte kærlighed at lokalisere potentielle mænd efter egne kriterier inden det første møde.

PARSHIPs service tilbyder den ideelle måde for både mand og kvinde at begynde og lære hinanden at kende og finde ud af, om der er en grobund for et seriøst forhold. Som en internet service kan PARSHIP sikre, at hvert eneste medlem vil være forsynet med gode oplysninger om hver af hans eller hendes potentielle partnere. De vil kunne kommunikere i et sikkert onlinemiljø, og se på resultaterne af deres egen personlighedstests og sammenligne resultaterne med listen over anbefalede partnere. Dette vil selvfølgelig betyde at den moderne kvinde kan interagere med potentielle partnere på diskret vis og finde værdifuld information, som kan bringe hende tættere på at finde en, som der virkelig passer. Alt sammen efter hendes tempo. PARSHIP har med sit matchmaking system gjort en stor forskel indenfor online dating, da denne måde giver både mand og kvinde chancen for at få god indsigt og begynde at lære hinanden at kende. Vejen, til at finde ægte kærlighed, er lige pludselig blevet meget kortere.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)