> Emner > Matchmaking

Matchmaking

Endnu en matchmaker? Ja, og dog...

Matchmaking med PARSHIP er anderledes

Parship har i samarbejde med verdens førende forskere indenfor dating og parforhold udviklet en matchmaking test baseret på psykologiske og adfærdsmæssige faktorer. Vores tilgang til matchmaking på nettet er noget anderledes end andre dating sites. Som medlem af Parship får du mulighed for at tage en videnskabelig test, der efterfølgende matcher dig med andre singler, der har de samme behov, ønsker og interesser som dig selv. Vi mener at matchmaking ved brug af denne fremgangsmåde er med til at skabe væsentlig bedre grobund for, du finder den rigtige i dit liv.

Når du vælger et gratis dating medlemskab hos Parship, vil du ved oprettelse blive tilbudt at besvare op til 74 forskellige spørgsmål omhandlende alt, ligefra din ynglingsfarve til hvorledes du ville håndterer diverse dagligdags situationer i et parforhold. På baggrund af dine svar får du en matchmaking profil, som vi sammenligner med andre singler på Parship sitet. Herefter fremsendes forslag til potentielle partnere, som matcher din profil, og du kan selv vælge om du vil tage kontakt eller ej.

Udover vores matchmaking test har du selvfølgelig også mulighed for at søge efter partnere hvor du selv angiver dine søgekriterier. Når du søger efter singler på “normal vis” vil du desuden få oplyst i hvor stor grad du passer sammen med din potentielle partner. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over om I har samme interesser og du kan hurtigere finde ud af om det er den eneste ene. Prøv vores matchmaking test nu - Det er helt gratis og uforpligtende.

Seriøs matchmaking på Parship.

Der findes et utal af matchmaking og dating sites på nettet, hvor man kan finde alt ligefra gode venner til den ægte kærlighed. På næsten hver eneste af disse sites skal du selv lede efter lykken. I modsætning til mere konventionelle matchmaking sites, hvor brugere gennemgår bunker af forskellige profiler med håbefulde singler, der alle søger det perfekte match, får du som medlem hos Parship, allerede fra du opretter din profil, foreslået potentielle partnere baseret på videnskab. Du kan føle dig sikker på, at partnerforslagene du modtager er fra personer, der passer sammen med netop dig. Vi kan selvfølgelig ikke garantere dig at den evige lykke kommer med den første kontakt anmodning du afsender eller modtager, men chancerne er så absolut meget større, takket være Parships matchmaking test.

Vi mener, at med et afsæt i videnskaben er dine chancer for succes i kærlighedslivet og chancerne for at finde et seriøst længerevarende forhold, væsentlig større. Så hvis du leder efter et matchmaking site, der tilbyder lidt mere end “alle de andre” er Parship muligvis det du går og leder efter. Vi er ikke som andre matchmaking sites, så du kan sagtens gå hen og blive positivt overrasket. Prøv vores matchmaking test nu og opret en profil helt gratis og uden bindinger. Du har intet at tabe og kærligheden at vinde.

En matchmaker der virkelig matcher dig.

Igennem mere end 30 år har den tyske professor Hugo Schmale, som lærer psykologie på Hamburgs universitet, lavet videnskabelig parforskning og udviklet successrige metoder i partnerformidlingen. Hans personlighedstest hos Parship laver et profil af brugeren som så kan møde andre brugere der matcher profilen. Her er der en matchmaker der virkelig holder det den lover.

 

Se også vores slideshare-dokument:

 

 

PARSHIP.dk -  Prøv vores matchmaking test nu og opret en profil helt gratis og uden bindinger. Du har intet at tabe og kærligheden at vinde.

Er du allerede registreret?
Bliv Premiummedlem for at anvende alle vores tjenester. Tag kontakt med dine partnerforslag, frigiv dine billeder...

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)