> Emner > Singler

Singler

Singler mødes på Parship

Singler mødes på Parship

Vil du gerne møde andre singler og har du lyst til at give det et seriøst forsøg på nettet, så er Parship måske lige det du søger. På Parship kan du gratis tage vores personlighedstest, som forbinder dig med andre singler i Danmark der matcher din profil. Vores netværk af singler strækker sig over hele landet og det vokser endnu. På Parship kan du finde singler i alle aldersgrupper og køn, med mange forskellige interesser og forestillinger om en fremtidig partner. Med vores personlighedstest har du alt andet lige gode muligheder for at finde den rette person.

I Danmark er der over 40% singler af den samlede befolkning og mange “går helt i stå” på datingsites, hvor der er fyldt med useriøse mennesker. På Parship hjælper vi dig med at finde vej ud af ensomheden på en nem og enestående måde i form af vores smarte matchmaking test for singler. Testen består af op til 74 vilkårlige spørgsmål, som du skal besvare når du opretter en gratis single profil. På baggrund af 30 forskellige faktorer matcher vi resultaterne af din test med de andre profiler på sitet og du får en liste med potentielle singler tilsendt. Selve testen tager ca. tyve minutter at tage, men så er du også godt på vej ud af single livet.

Parship - et dating site for krævende singler.

Mange singler på diverse dating sites søger ikke længerevarende forhold og rigtig mange bliver skuffede over den tid og energi det tager at finde en partner, hvor det “hele klikker”. Parship er ikke som andre dating sites. Vi er et seriøst matchmaking site for singler, som ønsker noget specielt ved deres partner og søger et langvarigt fast forhold.

Vi anvender en gennemprøvet personlighedstest, der matcher din personlighed med andre singler fx singler fra København, der ligeledes har taget testen og i store træk opnået samme resultat som dig. I matcher måske ikke 100% på baggrund af jeres testresultater, men der er helt klart nogle gennemgående træk, hvor I har samme mening om ting eller ville handle på samme måde i en given situation.

 

Er du genert kan du selv bestemme med hvilken hastighed du vil dele informationer eller billeder med andre singler på sitet. Du har total råderet over din anonymitet, samt hvem du vil kommunikere med. Mange af vores medlemmer vælger at skrive sammen i et stykke tid og endda tale i telefon sammen inden de overhovedet mødes. Du bestemmer helt selv hvornår og hvad du vil vise på sitet, men når det så er sagt er mange singler, som startede på Parship idag kommet i et seriøst forhold. Prøv Parship helt gratis og uden bindinger, hvem ved. Måske du kan stryge titlen som single inden længe.

 

Singler i Danmark finder én - hos PARSHIP.dk

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)