> Hjælp og kontakt > PARSHIP Matchresultat > Dating med PARSHIP. Hvordan skabes parforslagene?

PARSHIP Matchresultat

Hvordan skabes PARSHIPs partnerforslag?

Når partnerforslag skabes, er din personlighedsprofil fundamentet. De partnerforslag, vi giver dig, er genereret af en gruppe medlemmer, som matcher dig med en fin balance af ligheder og uligheder. Det er dog op til dig selv at tage et nærmere kig på deres profiler og afgøre, hvem du vil kontakte.

Vi hjælper dig med at vælge den absolut bedste kandidat. Matchresultat viser, hvor godt I passer sammen ifølge PARSHIP Princippet. Du vil se, at du deler matchresultat med hver eneste person, som vi har givet dig som partnerforslag. Matchresultat på 54 eller højere anses som en meget lovende match. Først på din liste finder du de personer, som du deler højest matchresultat med. Du kan sortere i listen efter andre kriterier, hvis du ønsker det.

Bliver alle medlemmer foreslået mig?

Alle PARSHIP medlemmer som matcher dine søgekriterier bliver foreslået dig. De eneste undtagelser er medlemmer, som har udelukket følgende fra deres søgekriterier: Det land hvor du er bosat, eller din alder.

Eksempel: Du er 35 år gammel og søger en partner mellem 35 og 40 som bor i Danmark. I dette tilfælde får du partnerforslag gældende alle medlemmer mellem 35 og 40, som bor i Danmark. En person som er mellem 25 og 29 er IKKE med i din liste, eftersom du ikke matcher hans/hendes søgekriterier.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)