> Hjælp og kontakt > PARSHIP Matchresultat > Dating med PARSHIP. Hvad er et matchresultat?

PARSHIP Matchpoints

Hvad er Matchresultat?

Matchresultatet viser dig, hvor godt du harmonerer med et pågældende medlem ud fra PARSHIP princippet (engelsk: "at matche" - passe sammen).

Resultatet ligger mellem 60 og 140 points:

  • Matchresultat på 100 repræsenterer et gennemsnitligt resultat.
  • 110 point med en foreslået partner, er fremragende. Det anbefales stærkt, at du tager kontakt.
  • Men selvfølgelig kan det også slå ”klik” imellem jer, selvom matchresultatet er lavere: i sidste ende er det jo dit hjerte, der bestemmer.

Et højt match mellem to personligheds profiler er baseret på en afbalanceret blanding af ligheder og kontraster. Ud over matchresultatet, kommer det også altid an på, hvad dine personlige prioriteter og søgeindstillinger er. Men husk på at det kan sige 'klik' mellem to mennesker, selvom de point, de har sammen, er lavere. Det er jo op til dig, hvordan du vurderer den anden person.

Hvordan to mennesker passer sammen handler om balancen mellem ligheder og forskelligheder i personlighederne. Hvis man ser bort fra de point, man har sammen, handler det jo også om, hvordan du selv prioriterer adfærd og personlighedstræk i en anden person.

Matchresultatet er baseret udfra personligheds testen. Derfor kan du også have et højt matchresultat med medlemmer, der ikke har udfyldt deres profil fuldt ud.

Hvor kan jeg finde matchresultatet?

I din foreslåede partner liste ser du til venstre for hvert partner forslag matchresultatet, som du har til fælles med det pågældende medlem.

For yderligere detaljer kan man klikke på pointene ved et medlem. Derefter kan du øverst til højre klikke på ”jeres matchresultat”- så kommer der et søjlediagram frem, par grafikken og en tekst med, hvor godt i matcher hinanden.

Disse illustrationer viser hvor godt i harmonerer både ud fra personlighed, vaner og interesser (se listen over illustrationerne).

Kan matchresultat ændre sig?

De matchresultater du deler med andre medlemmer kan ændre sig lidt. Hvis du opdaterer detaljer i din profil, eller hvis den anden person gør dette, kan resultaterne ændres.

Et tip: Hvis du let vil søge partnerforslag, kan du markere disse som favoritter eller give dem et navn i stedet for at bruge matchresultat for at finde frem til dem.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)