> Hjælp og kontakt > PARSHIP Matchresultat > Dating med PARSHIP. Hvad viser illustrationen med matchresultaterne?

PARSHIP Matchresultat

Hvad betyder Matchresultatet?

Søjlediagram

De tre søjler repræsenterer personligheden (P), vaner (V) og interesser (I). Disse områder er af væsentlig betydning for et godt partnerskab.

Det vigtigste område for matching er partnerskabets relevante personlighedstræk. Af denne grund, er denne søjle af personligheden (P) særlig vægtet og tydeligt fremhævet. Højden af søjlen viser dig, hvor godt du harmonerer med et andet medlem.

Dette giver dig derfor et mere detaljeret billede med hensyn til de tre områder: Det er muligt, at du eksempelvis, vil opnå vil opnå en højere søjle værdi i dine vaner (V) og dermed passer perfekt sammen i dette område, men du deler mindre fælles træk med hensyn til dine personlighedstræk (P),men dog ikke harmonerer meget.

Matchresultatet:

Matchresultatet viser, hvor godt du matcher med hvert af dine partnerforslag. Resultatet ligger mellem 60 og 140 points. 100 point er gennemsnit, 110 og opefter er yderst fordelagtige point. Hos PARSHIP er dating ikke kun et tilfælde, men videnskabelig og sucessfuld.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)