> Hjælp og kontakt > Betaling > PARSHIP hjælp. Hvad betyder "Forbliv indlogget"

Registrering og log ind

Hvad betyder "Forbliv indlogget"?

Hvis du aktiverer denne funktion, er du logget ind hos PARSHIP til du bestemmer dig for at logge ud. Du får hurtigere adgang til dine personlige sider på siden, også hvis du lukker din browser, eller slukker din computer mellem besøg hos PARSHIP.

Sikkerheds tip: Hvis du bruger en offentlig computer, eller deler en computer med andre, bør du af sikkerheds grunde ikke bruge funktionen “Forbliv indlogget”, og du bør altid logge ud når du afslutter dit besøg hos PARSHIP.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)