> Hjælp og kontakt > Betaling > PARSHIP hjælp. Kan jeg annullere mit medlemskab?

Betaling

Kan jeg annullere min bestilling?

Ethvert medlem har ret til at annullere kontrakten med PARSHIP.dk i løbet af en periode på to uger efter kontraktens begyndelse (dagen for registrering/køb). Dette skal ske skriftligt, enten pr. e-mail eller post til den følgende adresse:

PE Digital GmbH
- Kundeservice Danmark -
Speersort 10
20095 Hamburg
Tyskland

Retten til at annullere kontrakten gælder ikke længere, hvis medlemmet har gjort brug af en tjeneste på PARSHIP.dk (fx ved at sende eller besvare en kontaktforespørgsel).

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)