> Hjælp og kontakt > Billeder > PARSHIP hjælp. Hvordan lægger jeg billeder på min profil?

Billeder

Hvordan lægger jeg billeder ud på min profil?

Straks efter registreringen kan alle PARSHIP medlemmer uploade op til 9 billeder til deres personlige profil, hvad enten de er Premiummedlemmer eller ej. For at uploade fotografierne går du til 'Min profil' og klikker på 'Om mig'.

Dit billede skal være i portrætformat og skal være en .jpg eller .gif fil, som ikke må være større end 10 MB. Vores retningslinjer for at uploade billeder.

Vores Kundeservice godkender alle billeder, normalt inden for 36 timer. Du hører fra os pr. mail, så snart dit billede er godkendt. Du kan nu vise dit billede til andre medlemmer.

I begyndelsen vises alle billeder i et anonymt uskarpt format. Det er op til dig selv at beslutte, om du vil vise dit billede til et andet medlem.

Billede nr. 1 bliver vist som portrætbillede på din profil.

Vi tilbyder en særlig service til vores Premiummedlemmer: Hvis du ikke har nogen digitale billeder til rådighed, kan vi scanne dine billeder ind gratis.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)