> Hjælp og kontakt > Billeder > PARSHIP hjælp. Hvordan udveksler jeg billeder?

Billeder

Hvordan kan jeg frigive mine billder?

Det findes flere muligheder for at frigive dine billeder:
Alle registrerede medlemmer kan uploade op til 9 billeder til deres profil og frigive dem til andre medlemmer, hvad enten de er Premiummedlemmer eller ej.

På PARSHIP kan man være anonym, så længe man ønsker det. I begyndelsen bliver alle billeder gjort anonyme gennem et uskarpt format. Du beslutter selv, hvilke enkeltpersoner der må se dine billeder.

Du kan vise dine billeder i din første meddelelse, i en FunMatch invitation eller senere i et kontaktforløb. Hvis et billede bliver frigivet, kan det kun ses, hvis den anden er Premiummedlem.
Du kan når som helst trække et frigivet billede tilbage fra et andet medlem.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)