> Hjælp og kontakt

Hjælp / Kontakt

Online dating er hurtig, modern og teknisk krævende.

PARSHIP tager både kærligheden og sine kunders behov alvorligt og prøver at give dig den bedst mulige assistance og hjælp.

 

PARSHIPs kundecenter fokuserer på at give dig tips og råd om log-ind problemer, din profil, dit medlemskab og dine rettigheder som kunde. Derudover har vi samlet en række af de informationer der er værd at vide om tekniske finesser.

 

Hvis du altså har et spørgsmål kan du sikkert finde svaret her. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål eller eventuelle forslag på forbedringer.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)