> Hjælp og kontakt > Kontakter > Dating med PARSHIP. Hvordan forbedrer jeg mine kontakt chancer?

Kontakter

Hvordan kan jeg forøge mine chancer for at blive kontaktet?

PARSHIP kan give dig nogle informative og vigtige tips for at etablere kontakt med andre medlemmer:

Anvend din profil som et personligt visitkort!
Redigér din profil ved at udfylde ”Oversigten”, ”Om mig” og ”Fritid og Sport”. Glem ikke at oploade dine billeder i dit ”Fotoalbum”. Ved at have en komplet profil med foto og tekst, du selv har skrevet, forøger du dine chancer i høj grad.

Giv din profil et personligt præg!
Under ”Om mig” findes det en række spørgsmål som kan besvares individuelt: Som barn var jeg den faste overbevisning, at eller En person jeg rigtigt gerne vil møde… Besvar så mange spørgsmål som muligt for at gøre din profil mere personlig. Det forhøjer dine chancer for at blive kontaktet.

Udfyld: Hvad jeg tænker på lige nu
Brug denne mulighed for at informere dine partnere om dine tanker og følelser. Det gør det nemmere at komme i kontakt med andre.
- Log ind til din profil
- Du finder: Hvad jeg tænker på lige nu under dit billede til højre
- Klik på boksen og indtast hvad du lige tænker på. Hvad glæder du dig på, eller hvad har du planlagt i weekenden.
- Kort er bedst: Du har kun 120 tegn for at medrive den andre
- Til sidst: klik på ”Ændre”

Aktivitet er et plus:
Ved at logge dig ind på PARSHIP.dk med jævne mellemrum, kan du vise at du virkelig er aktiv og at du tager din søhning alvorligt. Datoen, hvor du sidst har logget dig ind, bliver vist til andre medlemmer.

Hold din profil altid up to date
Prøv at vedligeholde din PARSHIP profil. Hvis du har hobbyer, så beskriv dem (under 'Andet'). Og hvis du har flere forskellige job, så nævn dem. Opdater din profil, hvis du fx bliver fraskilt efter at have været separeret.

Besøg andre medlemmers profiler
Besøg mange andre medlemmers profil – med din 'Liste over besøg' aktiveret. Du vil opdage, at der tit kommer en kontaktforespørgsel fra et af de medlemmer, hvis profil du har besøgt.

Vær generøs:
Ved at gøre dine søgekriterier så rummelige som muligt, især når det drejer sig om alder eller land. Grænserne, du sætter her, påvirker ikke bare de forslag, du selv modtager, men også hvor mange medlemmer du selv bliver foreslået til.

Tag det første skridt
Ved at tage initiativet og ikke blot vente på at blive kontaktet af andre medlemmer. Send meddelelser, smil eller kommentarer.

Vores tips til kontaktforespørgsler
Skriv altid en kort personlig kommentar til kontaktforespørgsler for at vise din interesse i en bestemt person. Lad være med at sende masse-e-mails, som ikke siger noget!
- Overvej, om du vil frigive dit foto sammen med din kontaktforespørgsel.
- Send mange kontaktforespørgsler i stedet for at satse for tidligt på nogle få favoritter.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)