> Hjælp og kontakt > Kontakter > PARSHIP hjælp. Hvilke testresultater modtager jeg?

PARSHIP testen

Hvilke testresultater modtager jeg?

Når du har udfyldt PARSHIP testen, modtager du gratis en evaluering, som du kan se i dit personlige område på PARSHIP i 'Min profil' under 'Testresultat'. Dette er et sammendrag, som beskriver, hvor stærke 11 bestemte personlighedstræk er hos dig – allesammen træk, som er særlig vigtige i parforhold. I en personlighedsprofil bliver hele 24 træk, som er vigtige i et parforhold, beskrevet i et samlet overblik.

De detaljerede resultater for alle trækkene samles i en personlighedsanalyse mod betaling. Personlighedsanalysen i PDF-format er en fast del af vores Premiummedlemskab.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)