> Hjælp og kontakt > Kontakter > Dating med PARSHIP. Hvordan får jeg kontakt med andre medlemmer?

Kontakter

Hvordan kan jeg få kontakt med andre medlemmer?

Vær aktiv, og tag kontakt til andre medlemmer. Når du har registreret dig, kan du sende kontaktforespørgsler og Fun Matches til andre medlemmer – hvad enten du er Premiummedlem eller ej. Du kan også frigive dine fotos til andre medlemmer.

Åbn vedkommendes profil. Til venstre kan du finde forskellige muligheder for at kontakte det andet medlem:

Meddelelse:
Vær aktiv og tag det første skridt ved at sende en ”meddelelse” til medlemmet. For eksempel kan du fortælle, hvilke interesser du deler med ham/hende eller hvorfor du har valgt at kontakte ham/hende.

FunMatch:
Først kontakt uden forpligtelser – nemt og sjovt?
Klik på ”Send en FunMatch” Du svarer på fire spørgsmål og derefter besvares de samme spørgsmål af modparten. FunMatchen er altså en sjov måde at komme i kontakt med hinanden på; den fungerer uden at man skal spekulere meget over tingene og den kan bruges af alle.

Smil:
Et smil er den bedste og mest charmerende kompliment:
- I et partnerforslags profil vil du finde en knap der hedder "Send et smil". Du kan tilføje et par personlige ord til dit smil, eller hvis du ønsker, øjeblikkeligt frigive dine billeder.

Kommentar:
Også "Hvad jeg tænker på lige nu" er en fremragende mulighed for at komme i kontakt med andre medlemmer. Hvis din partner har udfyld denne boks, vises en tanke boble. I selve boblen kan du klikke på "Vedlæg en kommentar".
Din kommentar sendes som personlig besked til et andet medlem. Hvis du vil vise dine billeder direkte, kan du også frigive dem i en kommentar.

Frigiv billeder
Du kan vise dine billeder i din første meddelelse, i en FunMatch invitation eller senere i kontaktforløbet. Hvis et billede bliver frigivet, kan det kun ses, hvis den anden er Premiummedlem. Du kan når som helst trække et frigivet billede tilbage fra et andet medlem.

For at læse og besvare meddelelser uden indskrænkninger skal du være Premiummedlem.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)