> Hjælp og kontakt > Kontakter > PARSHIP hjælp. Kontaktforespørgsler fra andre medlemmer

Kontakter

Hvorfor får jeg kontaktforespørgsler fra andre medlemmer, der ikke opfylder mine søgekriterier?

Dine partnerforslag passer præcis til dine søgekriterier.

Men dine søgekriterier er ikke et filter for de kontakforespørgsler, du modtager, undtagen når det drejer sig om alder eller land.

For eksempel … Du bor i Århus og leder efter en partner i Århusområdet. De partnerforslag, du modtager fra PARSHIP, er alle sammen personer fra Århusområdet. På den anden side kan du blive kontaktet af et medlem fra København, hvis dette medlem har defineret sine søgekriterier mindre snævert og leder efter en partner i både København og Århus. Det betyder, at du opfylder dette medlems søgekriterier og bliver vist på medlemmets liste over partnerforslag.

Se hvert enkelt tilfælde som en særlig mulighed, og gå ikke glip af en spændende chance, bare fordi det pågældende medlem ikke passer ind i dine forudfattede meninger.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)