> Hjælp og kontakt > Kontakter > PARSHIP hjælp. Jeg bliver kontaktet selvom min profil er skjult?

Kontakter

Jeg har fået en kontaktforespørgsel, selv om min profil er skjult. Hvordan kan det være?

Andre medlemmer kan stadig være i stand til at se din profil af følgende grunde:
- Du har besøgt andre profiler med din 'Liste over besøg' funktion aktiveret. Hvis du har skjult din profil, påvirker det ikke dine indstillinger for besøg. Hvis du ønsker at forblive anonym, skal du bare undlade at aktivere din 'Liste over besøg' funktion.
- Et andet medlem har markeret din profil som 'favorit', før du valgte at skjule den.
- Medlemmet har et problem med sin browser/cache. Internetbrowseren viser gamle websider, som blev gemt på computeren, før du skjulte din profil.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)