> Hjælp og kontakt > Kontakter > Dating med PARSHIP. Hvad hvis der ikke svares på min forespørgsel?

Kontakter

Hvad kan jeg gøre, hvis der går lang tid, uden at der kommer svar på en kontaktforespørgsel?

Vi kan selvfølgelig ikke forpligte vores medlemmer til at besvare kontaktforespørgsler. Hvis der er gået to eller tre uger, siden du kontaktede et andet medlem, og du ikke har fået et svar, kan du slette den pågældende fra din liste over kontakter.

Det kan være, at den pågældende af en eller anden ligegyldig grund ikke opfatter dig som en mulighed, og at vedkommende ikke har ulejliget sig med at afvise din kontaktforespørgsel. Hvis der ikke kommer noget svar, har det som regel ikke noget med dig at gøre – den anden person har måske travlt med sine egne kontakter eller har måske allerede fundet den rette person, men har endnu ikke slettet sin profil.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)