> Hjælp og kontakt > Partnerforslag > Dating med Parship. Hvordan forbliver jeg anonym?

Partnerforslag

Bevarer jeg min anonymitet på PARSHIP?

Vi bruger dit navn til at skrive til dig på en personlig måde i vores e-mails til dig og i dit personlige område på PARSHIP. Du kan være sikker på, at ingen andre medlemmer har adgang til dit navn eller til den e-mailadresse, som du brugte til at registrere dig med. For de andre medlemmer er du kendt via dit kodeord. Og kun de to første tal i dit postnummer er synlige.

Du kan blive ved med at være anonym på PARSHIP, lige så længe du ønsker det. Dine fotos bliver gjort anonyme (uskarpe), indtil du vælger at frigive dem målrettet til bestemte andre medlemmer.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)