> Hjælp og kontakt > Partnerforslag > PARSHIP hjælp. Foreslår PARSHIP mig kun aktive medlemmer?

Partnerforslag

Foreslår PARSHIP mig kun aktive medlemmer?

PARSHIP introducerer dig til folk, der ligesom du, ønsker at finde den rigtige partner. I din liste over partnerforslag, er derfor kun medlemmer (både gratis og Premium), der regelmæssigt logger sig ind.

Grundlæggende bliver medlemmer skjult for listen over partnerforslag, når

- De ikke har logget sig ind i en hel uge efter registreringen
- Eller, hvis de ikke har benyttet sig af PARSHIP i tre uger.

Et hamonisk forhold bliver baseret på personlige værdier, indstilling og adfærd. Det er jeres personligheder som skal passe sammen - og det vurderes gennem PARSHIP-testen for hvert enkelt medlem.

Matchresultat systemet viser, hvor godt du matcher med hvert af dine partnerforslag. Hvordan to mennesker passer sammen handler om balancen mellem ligheder og forskelligheder i personlighederne. Hvis man ser bort fra de point, man har sammen, handler det jo også om, hvordan du selv prioriterer adfærd og personlighedstræk i en anden person.

PARSHIPs seriøse dating baserer på stilfulde medlemmer med niveau. Inaktive medlemmer udelukkes fra vores dating platform.
For dig betyder det: Muligvis finder du færre partnerforslag - men din liste består nu udelukkende af medlemmer, der som du aktivt søger den passende partner.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)