> Hjælp og kontakt > Partnerforslag > Dating med PARSHIP. Hvad er en velkomstmeddelelse?

Kontakter

Hvad er en velkomstmeddelelse?

En venlig made at tage kontakt på samtidig som man kan sende signal om at du er interesseret i en ny kontakt – det er en velkomstmeddelelse. Du kan se denne tjeneste i dine sider på hjemmesiden. Du klikker helt enkelt på “Ny på PARSHIP” for at hilse et andet medlem velkommen. Dette bliver sikkert modtaget med glæde!

Har du selv fået en velkomstmeddelelse?
En velkomstmeddelelse antyder at afsenderen søger en person som du, og det er derfor du er blevet introduceret til ham gennem et partnerforslag. Desuden vil det andet medlem tage kontakt med dig. Du kan svare direkte med en kontaktforespørgsel, og hvis du ikke vil sende en meddelelse som du selv har skrevet kan du invitere ham/hende til en Fun Match.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)