> Hjælp og kontakt > Partnerforslag > Dating med PARSHIP. Hvordan udvælges partnerforslag?

Partnerforslag

Hvordan finder I frem til Jeres PARSHIP partnerforslag?

Baseret på din personligheds profil foreslår PARSHIP dig helt individuelt for partnere, som du deler en afbalanceret blanding af ligheder og kontraster med. Du bestemmer selv, hvem du vil i kontakt med.

Vores specielle service er at hjælpe dig med at vælge de mest lovende kandidater: "matchresultatet" vil vise dig, hvor godt du passer sammen med hvert enkelt medlem i henhold til PARSHIP® princippet. Dine partner forslag bliver selvfølgelig opdateret jævnligt.

Nye partner forslag, ser du øverst i din forslags liste.

Du kan sortere listen efter matchresultat, eller det område du søger inden for(afstand) og favoritter.

Derudover tilbyder vi dig muligheden for at sortere dine partner forslag efter interesser (sport, musik, ferie).

Bliver alle medlemmer foreslået til mig?

Hvert PARSHIP medlem, som stemmer overens med dine søgeindstillinger, vil blive foreslået dig. De eneste undtagelser er medlemmer som ikke er på udkig efter nogen fra dit land eller i din alder.

Et eksempel: Du er 35 år gammel og leder efter en partner i alderen 30 til 40 år, der bor i Danmark. I dette tilfælde vil du blive tilbudt alle de medlemmer, der er i alderen mellem 30 og 40 år, og som bor i Danmark og som alle søger efter en i alderen 35 år, som bor i Danmark. Folk der er på udkig efter partnere i alderen 25 til 29 år, vil ikke blive foreslået til dig, fordi du ikke opfylder den krævede alder.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)