> Hjælp og kontakt > Premiummedlemskab > PARSHIP hjælp: Hvordan fungerer den automatiske forlængelse?

Premiummedlemskab & Kontrakt

Hvordan fungerer den automatiske forlængelse hos PARSHIP?

Aftalen om betalingspligtige ydelser (Premiummedlemskab) forlænges automatisk med den i kontrakten fastlagte løbetid (f.eks. 3, 6 eller 12 måneder). Hvis du har haft et specielt tilbud med rabat bliver prisen for forlængelsen den ordinære produkts pris. Afaktiveringen skal ske mindst syv hele dage inden det aktuelle medlemskab udløber.

Kan opsigelsen ske med udtrykkelig skriftlig erklæring (brev, telefax, e-mail eller online direkte i din profil). 

Du kan når som helst bestille et nyt medlemskab. For at se de nyeste priser og perioder, gå til ”Min profil” og ”Data og indstillinger”. 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)