> Hjælp og kontakt > Premiummedlemskab > PARSHIP hjælp. Hvad sker der når medlemskab udløber?

Premiummedlemskab & Kontrakt

Hvad sker der, når mit Premiummedlemskab udløber?

Når dit Premiummedlemskab er udløbet, er din profil stadig synlig. Men du vil dog ikke have adgang til dine mailboxe. Derfor anbefaler vi, at du løbende gemmer de e-mails, som du gerne vil beholde.

Hvis du gerne vil afslutte din søgen efter en partner hos PARSHIP.dk, eller hvis du vil holde en pause, går du bare ind på 'Data og indstillinger' og vælger enten 'Slet profil' eller 'Skjul profil'.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)