> Hjælp og kontakt > Premiummedlemskab > Dating med PARSHIP. Hvad er forskellen på medlemskaber?

Premiummedlemskab & Kontrakt

Hvad er gratis, og hvad skal jeg betale for?

Dette er gratis og uforpligtende:
Registrering, PARSHIP testen og resultat med det samme. Du får partnerforslag, og kan sende kontaktforespørgsler helt gratis, eller tage kontakt med en Fun Match, et Smil, eller en Kommentar. Giv dig selv muligheden for at lære PARSHIP at kende.

Dele af betalingstjenesterne for Premiummedlemmer:
For at kunne kommunikere ubegrænset med andre medlemmer, læse meddelelser, og se billeder som er frigivet til dig, skal du være Premiummedlem. Andre fordele: Premiummedlemmer kan sortere partnerforslag i regioner, definere søgekriterier også medindkomst og uddannelse, og se alle besøg til profilen.

Du kan vælge enten 3, 6 eller 12 måneder. Du kan læse om alle vores priser og betalingsmetoder via linket ”Bliv Premiummedlem”, når du har registreret dig.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)