> Hjælp og kontakt > Premiummedlemskab > PARSHIP hjælp. Hvordan bliver jeg Premium medlem?

Premiummedlemskab & Kontrakt

Hvordan bestiller jeg et Premiummedlemskab?

Først registrerer du dig hos PARSHIP. På siden med din bekræftelse finder du et link, som fører dig videre, så du kan bestille.

Når du har registeret dig, kan du blive Premiummedlem når som helst . Du kan vælge mellem forskellige medlemsperioder og betalingsmetoder. Så snart din bestilling er gået igennem, bliver du Premiummedlem og kan få alle fordelene ved de betalte funktioner.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)