> Hjælp og kontakt > Log-ind & Teknik > Chat-funktion

Log-ind & Teknik

Findes der en chat-funktion hos PARSHIP?

En chat-funktion bliver mere og mere populær hos de andre især gratis datingsider. Via en chat er det mulig at komminicere meget hurtigere og en chat-funktion for singler synes at være nødvendigt.

PARSHIP benytter ingen chat-funktion. Men du kan vælge imellem en række andre komminikationsformer. Du kan sende en FunMatch, et smil, en kommentar eller en anmodning til personen om han/hun har lyst til at være i kontakt med dig.

 

Hvordan kan jeg leve uden chat-funktion?

 

Kommunikationen på vores platform er uden chat-funktion under beskyttede forhold. Det forstås sådan, at uønsket indhold eller meddelelser, som måske gør dig utilpas, kan rapporteres ganske enkelt. Klik blot på det røde link ”Rapportér denne profil” og send beskeden,som denne person har sendt til dig videre til os. PARSHIPs medarbejdere kigger på sagen for dig og træffer derefter de nødvendige foranstaltninger.

 

En chat giver kun en mening for hurtig dating. PARSHIP vil dog gerne tilbyde dig en sikker dating site for sofistikerede singler med niveau og stil - dog uden chat.
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)