> Hjælp og kontakt > Log-ind & Teknik > Hvem kan jeg henvende mig til, hvis jeg har tekniske spørgsmål?

Log-ind & Teknik

Hvem kan jeg henvende mig til, hvis jeg har tekniske spørgsmål?

Vores kundeservice hjælper dig gerne, hvis du har tekniske problemer.

Bemærk dog at beskrivelsen af dit problem skal være detaljeret for at kunne hjælpe dig på den bedst mulige måde. For at besvare din henvendelse hurtigst muligt og for at rette op på fejlen, oplys hvilken version af Internet browser der anvendes (fx Internet Explorer 7).

Vi vil så snarest muligt kontakte dig og forsøge at afhjælpe problemet.
Du kan også sende ros og ris til vores medarbejdere i PARSHIPs kunde service. Anvend kontaktformularen eller send en e-mail til PARSHIP.
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)