> Hjælp og kontakt > Log-ind & Teknik > Hvordan kan jeg bruge PARSHIP over mobiltelefonen?

Log-ind & Teknik

Hvordan kan jeg bruge PARSHIP over mobiltelefonen?

Uanset hvor du befinder dig, er PARSHIPs service også tilgængelig, selvom du er på farten. Med vores mobile site, kan du, hvor du end er altid læse nye beskeder, svare på beskeder eller gennemse dine partnerforslag.

Du har en mobiltelefon, som kan gå på nettet eller en smartphone?

Indtast blot www.parship.dk og du vil blive omdirigeret til vores mobile site. Siden er tilpasset skærmstørrelsen på din mobiltelefon.

Hvis du ikke automatisk bliver dirigeret til vores mobile site, indtast så venligst m.parship.dk.

Hvorfor anvender vi os af et mobilt website

 

Et mobilt website fungerer ligesom et almindeligt website, men er tilpasset mobiltelefonernes, smartphonens eller din iPads mindre skærmstørrelser.

 

Vores erfaringer med iPhone appen viser at mange af vores medlemmer anvender PARSHIPs tjenester selvom de er på farten eller sidder på bussen. Med PARSHIPs app behøver du altså ikke være klistret til din PC, men kan læse og svare på dine meddelelser, når det passer dig. Med vores mobile site er det endnu attraktivere at anvende alle tjenster mobilt.

 

Vær altså altid opdateret og anvend PARSHIPs mobile website.

PARSHIP.dk - det er moderne og seriøs dating for singler med stil og niveau!

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)