> Magasin > Artikler om dating > Gør din dating profil klar til succes

Artikler om dating

Dating planer

Hvad er dit nytårsforsæt for din partnersøgning og hvad er dine dating planer for det næste år?

dating planer

Når et år nærmer sig sin afslutning, gør man tit en form for status på året, der gik. Overholdte jeg sidste års dating nytårsforsæt? Kan jeg overhovedet huske, hvad det var? Er jeg tilfreds med tingenes tilstand, er jeg tilfreds med at være single? Og selvfølgelig: Hvad vil jeg gerne opnå i det nye år?

 

De fleste danskere har tre nytårsforsætter. At finde en fast partner, som man fuldt og fast kan stole på. Andre singler fokuserer mere på karrieren og på et godt job, en stabil økonomi og succes i arbejdslivet. Andre vil bruge mere tid på venner og familie. Et socialt netværk der kan kompensere for eventuelle økonomiske og følelsesmæssige problemer, er vigtigt for dem.

For de fleste danske singler der virkelig søger en fast partner er det vigtigst at optimere sine dating profiler. Mange overvejer hvilken datingside mon er den bedste for partnersøgningen.

Opdatér din profil hos PARSHIP

Det er vigtigt at du altid holder din profil ajourført. En dating profil er som dit visitkort på nettet. Hos PARSHIP kan du dele dine tanker med andre singler. Spørg spørgsmål som man ikke kan undlade til at svare på, fx ”Er du single i København eller Århus? – og er du træt af at være single?”. Opdatér din dating profil med nogle interessante og personlige ord som.

Gør din dating profil klar til det nye år

For at forøge dine chancer er det vigtigt at allerede nu forberede din dating profil nu. Husk dit nytårsforsæt og dine dating planer! Upload nye billeder og skriv nye medrivende tekster. Hold din profil altid opdateret og glem ikke at tage initiativet selv. Send henvendelser til andre seriøse singler på din alder der bor i dit lokalområde. Spørg andre singler om deres nytårsforsæt og planer.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)