> Magasin > Artikler om dating > Danskerne trygge ved online dating

Artikler om dating

Danskerne trygge ved online dating

82 pct. af danske singler føler sig trygge ved online dating. Det viser en ny undersøgelse foretaget for PARSHIP.dk.

Danskerne trygge ved online dating

Undersøgelsen viser også, at mænd er de mest romantiske, når det kommer til seriøse forhold. Ny undersøgelse foretaget for PARSHIP.dk slår fast, at danskerne er trygge ved online datingformen. Hele 82 pct. af de adspurgte danske singler føler sig trygge ved online dating. Fordelt på køn mener hele 86 pct. af mændene, at online dating skaber tryghed i kontaktsituationen, mens det blandt kvinder er 79 pct.

Vigtigt at lære folk at kende først

Udover at skabe tryghed er online dating også en komfortabel måde at date på, der giver mulighed for diskret og effektivt at lede efter kærligheden. 18 pct. af mændene og 34 pct. af kvinderne tilkendegiver, at de stiller for høje krav, når de leder efter en partner. De høje krav kan spænde ben for at finde kærligheden, men med online dating er det blevet mindre pinligt at til- og fravælge potentielle partnere. Online dating gør det nemlig muligt, i ro og mag, at lære folk at kende, før man møder hinanden i virkeligheden.

 

Det skaber tryghed og gør det lettere at vurdere, om personen, man er i kontakt med, er en man passer sammen med. Således melder 44 pct. af mændene og 50 pct. af kvinderne, at denne tryghed er vigtig i datingprocessen.
 

PARSHIP tilbyder online dating for danskere fra 35 år og op, der leder efter et seriøst forhold. Millioner af singler har allerede lagt deres tillid i PARSHIPs hænder, som i dag er et af Europas største online datingsites. Succesen bygger på PARSHIP princippet. Director International Business, Markus Fischer, fra PARSHIP forklarer:”PARSHIP princippet handler om, at vores medlemmer udelukkende modtager partnerforslag, som er genereret af en videnskabelig personlighedstest. Gennem de sidste 10 år har vi set, at det giver de bedste muligheder for succes i et forhold.”

Mænd er de mest romantiske …
Flertallet af de adspurgte singler, der benytter sig af online dating, er ude efter et seriøst, fast og langvarigt forhold. Samlet set tror 59 pct. på en partner for livet, hvor mændene, som de mest romantiske, ligger på 66 pct., mens kvinderne ligger på 53 pct.

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)