> Magasin > Dating-junglen og singlelivet > Dating for enlige forældre

Dating-junglen og singlelivet

Dating for enlige forældre

Dating for enlige forældre kan ikke altid være lige til. De fleste single forældre er ikke helt unge mere. De har nået en alder hvor ikke alle aspekter af kærligheden er lige nemt. Som de kloge siger, det tager længere tid at lære en gammel hund nye tricks.

Dating for enlige forældre

Når enlige forældre dater, bliver det vanskeliggjort på grund af børnene. Er der tale om mindre børn kan de ikke være alene hjemme og ønsker man ikke at indvie dem i kærlighedslivets op og nedture, kan det blive meget problematisk at få et forhold op og køre.

Man prøver ikke at skjule dating processen for børnene men modsat har man ikke lyst til at udsætte sine børn for hvem som helst. Der skal gå en rum tid inden man introducerer sine øjesten for en ny partner.

Efter mødet med børnene opstår der et nyt problem når man dater som enlig forælder. Dating som enlig forælder er ikke nemt og slet ikke når børnene har mødt den udkårne og man afventer deres reaktion. Børn skal ikke styre de voksnes kærlighedsliv. Det er dog meget problematisk at have et forhold til en hvis ikke man føler børnene kan lide vedkommende.

Dernæst er der et væld af spørgsmål når man dater som enlig forælder. Den partner man finder vil typisk have børn som en selv. Hvad gør man så når man skal flytte sammen hvis forholdet når dertil? Den ene part er tvunget til at flytte sine børn, og dette giver en hel række nye spørgsmål. Kommer børnene til at trivedes i deres nye skole, kan børnene få venner, er der gode forhold og omgivelser for børnene.

Det er ikke nemt at være forældre og date samtidigt. Vi prøver at beskytte vores børn samtidig med at vi prøver at få vores social liv til at fungere. Disse to ting skal ikke altid passes sammen og så opstår der konflikter. For der er nogle dilemmaer vi ikke kan komme udenom når vi dater som enlige forældre. Vi vil gerne tilbringe så meget tid som muligt med vores nye partner, men modsat vil vi gerne vente til vi er sikre på vedkommende, indtil at hun/han får lov at møde vores børn.

Når alt dette er sagt, er dating for enlige forældre selvfølgelig en mulighed og der er rigtig mange der har succes med det. Man skal blot huske at være realistisk omkring sig selv, sine forventninger og være ærlig omkring hvad man er villig til at gå på kompromis med. Både overfor sig selv og den person man dater.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)