> Magasin > Dating-junglen og singlelivet > Dating service med kvalitet

Dating-junglen og singlelivet

Dating service med kvalitet er lykken

Dating på nettet med succes kræver en seriøs formidler. Parship tilbyder dig en seriøs dating tjeneste, hvor du finder ligeværdige singler.

dating service

Dating på nettet med succes kræver en seriøs formidler. Parship tilbyder dig en seriøs dating tjeneste, hvor du finder ligeværdige singler, der ligesom dig ønsker at finde mere end bare et one-night-stand. Vores dating tjeneste fokuserer primært på at hjælpe dig med at finde kærligheden og lykken i et længerevarende forhold.

 

Dating med PARSHIP - den sikre måde

Parship har, som det eneste dating site i samarbejde med Professor Dr. Hugo Schmale, udviklet en psykologisk personlighedstest. Testen består af over 50 spørgsmål omkring alt ligefra dine interesser til hvordan du vil reagere i forskellige situationer og resulterer i en personlighedsprofil. Med din personlighedsprofil bliver dit testresultat herefter matchet op med andre profiler på Parship.dk og du får forslag på mulige partnere.

Videnskabelig dating service

Dr. Hugo Schmale, Professor ved det psykologiske institut på Hamborg Universitet, har i over 30 år forsket i hvorledes man ved hjælp af personlighedstest kan optimere dating og matchmaking. Baseret på Hugo Schmales forskning har Parship.dk udviklet en algoritme, der matcher singler på tværs af både psykoanalytiske teorier og adfærdsmønstre. Ideen bagved alt videnskaben er selvfølgelig, at du skal have de bedste succesmuligheder, når du vælger online dating.

Anonym dating service

Udover Parships personlighedstest, får du selvfølgelig din egen dating profil, hvor du kan beskrive dig selv og dine interesser. Du kan selvfølgelig også uploade billeder til din dating profil, og du kan endda bestemme, hvem der må se på dine billeder. Du får løbende email opdateringer med hvem, der har besøgt din profil og hvis du er teknisk anlagt kan du date på farten med vores dating app til iphone. Parship giver dig mange flere muligheder end du sædvanligvis får hos andre online dating services.

Dating med Parship er sikkert og du bestemmer selv graden af anonymitet på din dating profil. Når du har fundet en profil, du mener er interessant, kan du benytte flere forskellige kontaktforespørgsler til ‘at bryde isen’. Du kan eksempelvis prøve et Fun-match, hvor du selv skal besvare fire korte spørgsmål. Når du herefter sender en Funmatch forespørgsel til en anden dating profil, skal brugeren besvare de samme fire spørgsmål og I kan begge herefter se hinandens svar.

 

Parships fornemste opgave er at servicere dig så gnidningsløst som muligt, og hjælpe dig med at finde et langt og lykkeligt forhold. I modsætning til andre gratis dating sites, hvor folk ofte tilmelder sig på en fiks idé for at “prøve ting af”, har PARSHIP en database over singler, der ønsker sig et alvorligt langsigtet forhold.

 

Udover at være et dating site med seriøse singler har Parship dedikerede supportere tilknyttet, som står til rådighed og hjælper dig med alle dine spørgsmål vedrørende sitet - Gratis selvfølgelig. Hvis du leder efter en online dating oplevelse, der er et snit over hvad resten af danske dating sites tilbyder, så er Parship måske, det du leder efter. Hvorfor ikke tilmelde dig nu med en gratis konto og se dig omkring? Vi er absolut ikke som andre dating sites, så du kan godt blive overrasket over, hvad du finder, når du tilmelder dig Parship dating.

1. Dyrk motion

Tag en løbetur, en rask gåtur i skoven, en tur i fitness centret, osv. Brug din krop og få afløb for nervøsiteten med noget så simpelt som motion. Det er et klassisk råd til alle eksamensramte og/eller stressede personer at dyrke motion for du for bragt kroppen i balance både mentalt og fysisk.

2. Tænk på din date som en bif tur

At invitere en person på en date er ikke mere anderledes end at invitere en kammerat eller veninde på en tur i biffen. Husk på at du vil gerne tilbringe noget tid sammen med din udkårne og det behøves ikke være synderligt anderledes end at du tilbringer tid med en god ven.

3. “Underspil” spørgsmålet

At invitere på en date er ikke mere højtideligt end at nappe en hurtig kop kaffe sammen. Det kan være du har det helt store setup gjort klar men stil spørgsmålet henslængt, så du ikke sætter personen i et dilemma over ”hvor vildt det er”.

Har du gode ideer til hvordan man inviterer på date, så kom endelig med flere forslag.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)