> Magasin > Dating-junglen og singlelivet > Dating for enlige forældre

Dating-junglen og singlelivet

Dating som singleforældre?

DDet er ikke altid let at med dating som enlig forælder. Her er de tips, der gør dating let igen.

Dating som singleforældre

Det at møde den perfekte partner kan virke lidt kompliceret, når du allerede har børn. Hele 56 procent af alle enlige forældre, der svarede på en undersøgelse foretaget af PARSHIP.se mente, at det netop er den familiemæssige situation, der var grunden til deres nye forhold ikke fungerede.

Det skyldes dels at børnene ikke kunne finde ud af det med den nye partner, men også, at single forælderen selv syntes det var svært at kombinere familieliv med en ny partner. Hele 42 procent af de singler som var på dates med en enlig forælder, sagde, at det er børnene, der var grunden til, at forholdet gik i stykker.

Psykologen Madeleine Gauffin, der arbejder som PARSHIP’s coach i forhold, understreger, hvor vigtigt det er, at børnene kommer først, når du som single vil begynde at møde nye partnere.
“At være voksen betyder, at du er nødt til at sætte dig selv på en andenplads, og lade de små børn komme først. Længslen efter noget andet fører til at vi sommetider lader børnene udholde vanskelige situationer alt for hurtigt. Børnene er de sværeste, for de bliver påvirket af skilsmissen, eller når der pludselig dukker en ny ”forælder” op, og derfor skal vi først og fremmest sørge for deres behov, især når det gælder mindre børn”.

Madeleine Gauffin tror også, det er godt, hvis du ikke har for travlt med at finde en ny partner efter separation.
“De siger, det tager mellem otte og ti måneder førhen at den nye familie konstellation har fået trygge rammer for barnet. I løbet af den tid, bør du vælge slet ikke at introducere eller overhovedet begynde at se nye partnere. Du bør lade børnene få fodfæste og lad dem finde sikkerhed i det nye system.
Her er en god mulighed for i denne periode at få lidt luft under vingerne og kigge lidt på datingsites. Så får du kendskab til nogle af de profiler, der tiltaler dig og du kan sidde for dig selv og børnene kommer ikke til at vide, hvad du laver”, siger Madeleine Gauffin.

Seks tips til datingsultne enlige forældre

  • Lad børnenes behov kommer i første række. Det er især vigtigt, når de er unge.
  • Datingsites er et godt sted til at finde ny kærlighed, fordi du kan nemt holde børnene udenfor.
  • Hold børn væk fra forholdet, indtil du ved, om det er noget, du ønsker at satse på.
  • Lad børnene få det meste af tiden, ikke den nye partner.
  • Vent med at flytte sammen med din nye partner.
  • Der er ingen garanti for at nogen, der allerede har børn, vil have flere. Hvis det er vigtigt for dig at få flere børn, så find ud af det fra start, om din nye partner også ønsker det.

Har du selv andre gode tips til at komme ind på dating markedet som single forælder, så fyr endelig løs.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)