> Magasin > Dating-junglen og singlelivet > Hvorfor date på PARSHIP?

Dating-junglen og singlelivet

Nogle ting, du bør overveje når du starter med at date

Parship.dk er det perfekte sted for dig at komme til den erkendelse, at internettet er et godt sted at date på. Når du starter med at date, er der nogle ting, du bør overveje for at gøre det så behageligt som muligt.

starte med at date

Hvorfor date på PARSHIP?

Tager du dating alvorligt, kan du finde din partner på Parship.dk. Vi er det perfekte sted for dig at komme til den erkendelse, at internettet er et godt sted at date på. Her slipper du for useriøse medlemmer og vores mål er at hjælpe alle medlemmer i deres søgen efter den perfekte partner, om det så er et venskab, en første date eller søgningen efter et varigt forhold.

 

Hvorfor date på PARSHIP?

Vores videnskabelige metode, skabt af professor Hugo Schmale fra Hamburg er gennemprøvet og succesfuld. PARSHIP Princippet matcher i korte drag dine relevante personligheds egenskaber, og hvad du foretrækker hos en partner og sammenligner det med andre medlemmer, hvorefter de relevante partnere vælges. Vi garanterer sikkerheden og kvaliteten af metoden med vores Kvalitetsgaranti og forpligter os til en høj kvalitetsstandard, som giver dig som bruger den bedst mulige service.

Metoden øger drastisk chancerne for at finde en drømmepartner, men glem ikke, at selvom matchningen stemmer , kan der godt være undtagelser nogle gange.

Nogle gange slår det gnister og kemien passer perfekt, selv om i udfra PARSHIP metoden måske ikke matcher helt perfekt. Det vigtigste er at glemme det og træde ud og tage chancen og begynde at date.

Der skal ofte flere dates til før man rent faktisk finder den person, som man ønsker at satse på, og som faktisk føles rigtigt. Men glem ikke, at det ikke kun bør være resultatet, man er ude efter, men at dating kan være et eventyr i sig selv, og man kan lære en masse om dig selv.

Når du starter med at date, er der nogle ting, du bør overveje for at gøre det så behageligt som muligt:

 

  1. Hav den rette indstilling, tænk ikke, at du skal finde nogen med det samme. Tag ikke bare den første og den bedste.
  2. Fiasko er naturlig, og du lærer af dine fejltagelser. Det betyder ikke noget, hvis din date ikke var perfekt.
  3. Vær spontan. Selv hvis du beslutter en bestemt dato, skal det ikke forhindre dig i at være åben for forslag. En spontan sommer aften i en park kan vise sig at bryde isen og du kan måske ungå at det hele ikke er for anspændt.
  4. Du må ikke tage det for alvorligt, til en start. At møde nye mennesker er altid spændende, og det er vigtigt at være i stand til at slappe af. Prøv ikke at tage det alt for alvorligt.

 

 

Det er vigtigt ikke at være bange for at prøve noget nyt i livet, tag for dig af kærligheden.

 

Ønsker du at date og finde den rette single? Test det nu helt gratis - på Parship.dk

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)