> Magasin > PARSHIPs dating guider > 5 ting kvinder kigger efter på første date

PARSHIPs dating guider

5 ting kvinder kigger efter på første date

Både mænd og kvinder kigger på forskellige ting på den første date og mange af disse observationer er med til at afgøre om man vil ses igen. Her kan du finde 5 ting som kvinder oftest lægger vægt på første gang de er på date med en mand – Så drenge, læs endeligt løs, der er gode tips at hente.

5 ting kvinder kigger efter på første date

Det er de færreste der bryder som om at blive bedømt, men på første date er det næsten uundgåeligt at være fordømmende og ligesom vi selv dømmer bliver vi selvfølgelig ligeledes målt og vejet af vores partner. Det er menneskets natur at foretage denne vurdering og oftest siger man at “første indtryk varer ved”.

Selvfølgelig er der hundredevis af faktorer, der spiller ind og de fleste kvinder registrerer mange af disse helt ubevidst. Beslutninger træffes oftest på baggrund af et helhedsbillede, men disse 5 ting er “normale gengangere”, som er meget rare at have styr på inden du tager skridtet fra online dating til mødet i den virkelige verden.

Skoene.
Mere eller mindre alle kvinder i verden vil lægge mærke til dine sko og give sig i kast med at analysere dine sko som var det krystalkuglen hos en spåkone. For kvinder er valget af sko med til at fortælle ufatteligt meget om en fyr. Uanset om hendes konklusioner er korrekte eller retfærdige er de med til at give hende et helhedsbillede af dig. Brug dit valg af sko til at vise din bedste side, eller i det mindste skjule din værste. Undgå af have gamle grimme “sutter” på, selvom de bare er super komfortable. Find et par pæne, rene sko og hvis du er i tvivl om de er for ‘flashy’, så tag et par simple diskrete sko på – Bare sørg for de ikke er beskidte…

Du er hvad du spiser.
Det er oftest mænd der lægger mest vægt på hvad kvinder spiser når det kommer til stykket, men dit valg af mad fortæller ofte hvad du er for en type af person og man har tit hørt udtrykket “vejen til en kvindes hjerte går gennem hendes mave”. Det er måske en sandhed med modifikationer, men du kan være stensikker på at hun lægger mærke til hvad du spiser. På den anden side, hvis du er overdrevet opmærksom på maden kan det give bagslag og det vil blive opfattet negativt at din date. Lad være med at brokke dig over diverse allergier, du måske har eller kan få og samtidig lad være med at megaproppe maden i dig, som var det dit sidste måltid. Generelt set, tag det stille og roligt omkring maden og lad det være anden prioritet – Din datingpartner skal selvfølgelig være første prioritet.

Hvor meget du drikker.
Kvinder lægger oftest meget hurtigt mærke til om du er i harmoni med dig selv og om du kan kontrollere dine laster. Selvom det ikke er noget vi generelt lægger ligeså meget vægt på i Danmark, som i andre lande har danske kvinder ofte en tendens til at kigge efter tegn der signalerer afhængighed eller andre dårlige vaner. Uanset om du er glad for vin, sjusser eller bajere, så tag det roligt på ihvertfald jeres første date. Et glas vin og en drink er altid hyggeligt og rart og endda med til lige at tage toppen af nervøsiteten, men at hælde store fadøl indebords sender ikke ligefrem at signal til hende om mådehold.

Dit fokus.
En af de allervigtigste detaljer ved en date, er hvor du har dine øjne, ører og tanker henne. Din datingpartner forventer at du kun har øje for hende – Hun er midtpunktet. Kvinder er, måske endda langt mere end mænd, opmærksomme på hvad der sker omkring dem og så snart du ikke har fokus på hende registrerer hun det – Det kan du være helt sikker på. Derfor sørg for at din datingpartner er midtpunkt, også selvom det ikke er første gang i ses.

Dine hænder.
Efter øjnene er hænderne formentlig den synlige kropsdel som fortæller mest om er persons livsstil. Nogle kvinder kigger helt bevidst på deres potentielle partners hænder, mens andre ubevidst registrerer dine hænders udseende. Du kan som bekendt ikke ændre dine øjnes udseende synderligt, men du kan helt sikkert gøre noget ved dine hænder. Klip og rens neglene, og vask grabberne inden i mødes – Det klæder som udgangspunkt ikke mænd at have lange negle og det er de færreste kvinder, der vil holde dig i hånden eller berøres af dig, hvis du har skidt og møg på fingrene.
Hvad lægger du, som kvinde, mærke til af andre ting hos mænd når du er på date første gang? Kom gerne med kommentarer og indspark til gutterne, så vi kan få dem gjort klar til dating markedet.

Hop ind på Parship dating site nu og prøv vores matchmakingtest – Måske du finder én du kan imponere på jeres første stævnemøde…

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)