> Magasin > PARSHIPs dating guider > 25 % af alle på blind date mødes hjemme

PARSHIPs dating guider

En rundspørge viser: 25 % af alle på blind date mødes hjemme

Danmarks singler lever livet farligt, især de kvindelige. Det viser en aktuel rundspørge blandt 13.279 europæiske online datere.

25 % af alle på blind date mødes hjemme

Resultatet overraskede, i og med at 25 % mødes hjemme første gang, selvom de kun kender den anden fra nettet. Mange, og overraskende nok også de kvindelige adspurgte, fortalte, at de mødtes inden for hjemmets fire vægge.

Det interessante ved denne rundspørge er, at alle datingsites egentligt advarer inden dette møde: Det første møde med en ”fremmed” person fra nettet bør finde sted på et offentligt sted, så man har mulighed for at foretage sig visse ting, men også for at forebygge eventuelle farer, bekræfter datingeksperterne fra Netdating-Eksperter.dk. Selvom de fleste af de adspurgte (52 %) aftaler at mødes på en café eller bar, ignorerer mange singler dette tip og aftaler at mødes hjemme.

Den første date hjemme forekommer stadigt hyppigere

Sammenlignet med de danske kvinder virker de norske (21 %) og svenske (22 %) kvinder at være lidt mere fornuftige, når de skal vælge stedet for den første date. Helt i anden grøft står de hollandske kvinder: En tredjedel af dem mødes hjemme ved den første date.

Sportslige aktiviteter ved første date

Hvert land har sin egen kultur, det mærkes ved, at de danske kvinder ifølge rundspørgen meget gerne vil mødes over sportslige aktiviteter. Dette gælder slet ikke for de engelske kvinder. Det skyldes sikkert den friske luft og de smukke landskaber i Danmark.
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)