> Magasin > PARSHIPs dating guider > Sådan møder du folk til fester

PARSHIPs dating guider

Sådan møder du folk til fester

Selvom vi elsker online dating er det en god ide også at komme ud blandt folk i den virkelige verden. Fester er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker, men det kræver selvfølgelig at man er i stand til at gebærde sig socialt.

Sådan møder du folk til fester

Det kan væres svært for mange mennesker at tale med fremmede når man er i større forsamlinger. Generthed er skam noget de fleste kender til og det kan være overordenligt svært at tage sig mod til at spørge om personlige oplysninger af frygt for at blive afvist når man inviterer ud på date. Parship har samlet nogle gode råd til dig, så du kan komme ud over stepperne med dit dating projekt.

1. Afstem dine forventninger
En fest er en sjov aktivitet i sig selv og selvom du har et konkret mål med at deltage skal du ikke forvente at du møder the one and only, hver gang du går ud. Så bliver du ret hurtigt skuffet… Du ved aldrig hvornår du møder ham/hende. Istedet for at sætte dine forventninger helt op i skyerne, skal du måske bare være tilfreds med at du både udvider din sociale omgangskreds, samt forstærker eksisterende bånd. De forventninger kan næste hvilken som helst fest opfylde.

2. Sørg for du føler dig godt tilpas
Hvis du føler dig selvsikker er du istand til at tale med nye mennesker, specielt hvis du skal charmere dem. Tag dig selv den tid det tager at blive komfortabel med dig selv og din fremtoning før du går ud af døren. Du behøver ikke at booke en større “makeover-session” eller en aftale med en psykolog – Nogen gange er det nok bare at være påklædt til situationen eller at du har tøj på du føler dig komfortabel i, uden at du prøver for hårdt.

3. Gør en indsats for at få folk i tale
Hvis du ikke er vant til at “mingle” og “small talke”, kan fester være en udfordring. Sæt dig selv et mål for hvor lang tid du vil være fysisk tilstede under festen og sæt nogle mål for at komme i kontakt og udveksle informationer med minimu én person. Hvis det er helt nyt for dig at “mingle”, kan et mål ala “snak med minimum 3-4 komplet fremmede” være en god start. Snik snak med både mænd og kvinder – du ved aldrig om du bliver introduceret til din kommende date gennem en fremmed.

4. Vælg dine ord med omhu
En god icebreaker kan være at spørge folk, hvor de har mødt festens vært, eller du kan spørge om de har været på stedet før. Du kan også tale om elementer ved festen – Maden, drikkevarerne, etc. Det er en god ide at være generelt positiv og undgå brok (du ved aldrig om personen du taler med har bagt den vamle kage du netop har taget en bid af!).

I Danmark er vejret vores ynglings “ligegyldige samtaleemne”, men det er hurtigt overstået, så forsøg at få folk til at tale om sig selv – Vi elsker at tale om os selv… Og at få folk til at tale om sig selv kan også give gode muligheder for at opdate interesser, som kan hjælpe dig med at finde ideer til en sjov eller romantisk dating tur sammen.

5. Undgå at stalke
Generelt set er det en dårlig ide at snakke med kun en person – At være “hængetræ” kan i nogen tilfælde virke irriterende på andre, så selvom du har fundet en interessant persone du gerne vil på date med, kan det godt betale sig at bevæge sig rundt i menneskemængden. På den måde får du også en mulighed for at få et telefonnummer uden, at det virker anmasende.

6. Mingle med finesse
Hvis du taler med nogen og du tænker at “jeg må videre”, så efterlad ikke personen alene – Du vil blive husket som værende uhøflig. Vent indtil der kommer en ny person, du kan overlade samtalen til, eller foreslå at gå hen et sted hvor der er flere mennesker (og dermed større chance for at “overlevere” personen til en anden). En tur i baren kan være en mulighed, for der står næsten altid folk i baren klar til en chit-chat.

7. Læg mærke til signaler
At stirre kan virke desperat, men at sende et hemmeligt blink i ny og næ, for lige at få øjenkontakt og markere du holder øje med din kommende date, kan give dig en god ide om personen du har på sigtekornet føler sig veltilpas i selskabet. Hvis din kommende date ser ud til at kede sig kan du vælge at tage kontakt eller se hvordan personen reagerer. På den måde holder du en smule afstand og alligevel har du fuld kontrol over situationen.

8. Husk navne
Gør en ekstra indsats for at huske folks navne. Hvis du møder folk efterfølgende i fremtiden vil det med garanti gøre et stort indtryk på dem at du kan huske hvem de er og hvorfra i har mødtes (du kan endda forsøge dig med et “jeg kan huske dit navn, men hvor er det nu vi har set hinanden henne tidligere?”). Det er ikke alle, som er gode til og huske navne, så en indskudt sætning hvor du undskylder du har glemt navn, har de fleste forståelse for.

9. Tag en chance
Det lyder måske lidt som en kliche, men du har intet at tabe og alt at vinde – Også selvom personen måske “virker uopnåelig”. Hvis personen virker uinteresseret eller afvisende er du blot tilbage ved dit udgangspunkt og du kan hurtigt vurdere om det er spild af tid, eller om der er grundlag for en date.

10. Følg op
Hvis du går ud for at møde nye mennesker, er det en god i de at være forberedt. Visitkort er en god diskret måde at indsamle information på til efterfølgende brug. Nutildags har mange deres Sociale info (eks. Facebook) på deres visitkort og på den måde kan du både få nye kontaktmuligheder og selvfølgelig et telefonnummer med hjem.
Så kan du efterfølgende følge op på jeres rendez vous.

Hvis du har flere gode tips og tricks til at komme igennem festen og møde nye mennesker, så del dem endeligt med os via. kommentar feltet.

God fest ;o)

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)