> Magasin > Kærlighed og poesi > De bedste kærlighedssange

Kærlighed og poesi

De bedste kærlighedssange – En romantisk Top 10

Kærlighed er måske det mest benyttede emne i musikkens verden og vi elsker bare at høre kærlighedssange. Lovesongs, der handler om den første gang, den forbudte- og den forspildte kærlighed. Og ikke mindst den tabte.

kærlighedssange

Parship kommer her med 10 forskellige bud på fantastiske kærlighedssange, som absolut ikke er den endegyldige top 10 liste i verden (men der er nogen virkelig gode imellem). Lyt med og kom selv med dine forslag.

It’s now or never – Elvis Presley.

Den fantastiske O Sole Mio, som denne sang er baseret på, er muligvis den mest kendte kærlighedssang i menneskehedens historie. Vores finger svævede over den oprindelige version, sunget af de 3 tenorer, men så alligevel tænkte vi på The King, hvilket giver det en tidløs hjerteknuser kant.

I believe in Mirachles – Hot Chocolate.

En happy feel good dansesang, som fik et monster comeback i filmen The Full Monty fra 1997.

I just can’t stop loving you – Michael Jackson.

Vi kan selvfølgelig ikke komme uden om The King of Pop, Michael Jackson. Duetten med Californisk fødte Siedah Garret er fantastisk.

Song for you – Leon Russel.

En sang fortolket af et et utal af verdens allerstørste kunstnere gennem tiden, herunder Ray Charles, Herbie Hancock, Donnie Hathaway, Donna Summer og mange mange flere. Vi har fundet originalen frem, så du kan høre hvordan denne smukke kærlighedssang oprindeligt blev fremført af Leon Russel.

Wild Horses – The Sundays (Rolling Stones).

Wild Horses er oprindeligt skrevet af Rolling Stones og originalen var med på albummet Sticky Fingers, men vi er altså helt vilde med Harriet Wheelers stemme på The Sundays udgave fra 1992.

Time of my life – Dirty Dancing.

Duetten mellem Bill Medley & Jenifer Warnes fra 1987 blev et mega monsterhit takket være den uforglemmelige film, som også ligger på vores personlige liste over største kærlighedsfilm gennem tiderne. Utallige teenagepigers værelser i 80′erne havde film plakaten hængende.

Stevie Wonder – I just called to say i love you.

Han har givet os så mange store kærlighedssange, men i sidste ende måtte vi vælge denne her.

Tears for fears – Head over heals.

Det er måske den mest lige-ud-af-landevejen kærlighedssang nogensinde skrevet af new wave pop duoen. Et fabelagtigt nummer sprænfyldt med kærlighed og følelser.

Whitney Houston – I will always love you.

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om at temaet fra Bodyguard SKAL med på listen over kærlighedssange. Smukt, smukt, smukt…

Celine Dion – My heart will go on.

Temaet fra Titanic - Ja, det kan selvfølgelig ikke undgås…

Hvad har du af ynglings kærlighedssange, som du bare brænder for at dele med andre?
Kommenter endeligt og del den musik som du griner og græder til….

Prøv Parship testen gratis på vores dating site. Måske finder du én romantiker du kan dele musikken med?

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)