> Magasin > Kærlighed og poesi > Går du med en lille digter i maven

Kærlighed og poesi

Verdens Poesidag

Poesi og kærlighed går hånd i hånd, og derfor vil vi hos PARSHIP gerne give alle, der har lyst, muligheden for at udfolde deres kreative kærlighedsevner og komme med deres bud på det perfekte digt om kærlighed og parforhold.

verdens poesidag

I 1999 indstiftede UNESCO Verdens Poesidag, der lige siden hvert år markeres 21. marts. Formålet med dagen er at skabe opmærksomhed om læsing, skrivning, publicering og læring af poesi og lyrik over hele verden.

 

Verdens Poesidag – går du med en lille digter i maven


Verdens Poesidag - hvad er det for noget?

I Danmark er der mange arrangementer som foregår på de offentlige biblioteker, i skoler og børnehaver og som planlægges og bringes i stand af foreninger, kommuner og mange interesserede privatmænd.

Skriv dit eget digt om kærlighed

Og i år vil PARSHIP også gerne være med til at markere Verdens Poesidagen. Poesi og kærlighed går nemlig hånd i hånd, og derfor vil vi gerne give alle, der har lyst, muligheden for at udfolde deres kreative kærlighedsevner og komme med deres bud på det perfekte digt om kærlighed, parforhold osv. De bedste digte bliver gengivet i denne sektion og på Facebook. Hvis du gerne vil forblive anonym, skriver du bare det, så nævner vi selvfølgelig ikke dit navn.

Send os dit bud på det perfekte kærlighedsdigt senest mandag d. 19. marts 2012 til support@parship.dk

De bedste digte bliver gengivet i vores magasin, på facebook og - afhængig af deltagelsen - i en pdf-bog. Foruden æren trækker vi også lod om en række af vores mange præmier - det lader vi være en overraskelse!

 

Verdens Poesidag har et vigtigt formål som støttes af PARSHIP. Irina Bokova, direktør i UNESCO, sagde i 2011:

 

"Poets convey a timeless message. They are often key witness to history’s great
political and social changes. Their writings inspire us to build lasting peace in our
minds, to rethink relations between man and nature and to establish humanism
founded on the uniqueness and diversity of peoples. This is a difficult task, requiring
the participation of all, whether in schools, libraries or cultural institutions."

 

Vi synes at lyrik og poesi er vigtigt for hele samfundet og udviklingen af egne kundskaber og færdigheder. Derfor er vi med til at markere Verdens Poesidag 2012.

 

Vi glæder os til at læse alle de skønne kærlighedsdigte!

(Bemærk: Du behøver ikke være medlem af PARSHIP for at deltage)

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)