> Magasin > Tips om julen for den modne single

Senior dating

7 tips til hvordan man som single og i moden alder gør mere end bare overlever single-julen

At være single i moden alder - 7 tips til hvordan man som single og i moden alder gør mere end bare overlever single-julen

single i moden alder

Er tanken om julen en plage igen i år? Det hævder i alle fald de aller fleste singles i moden alder i undersøgelser som er foretaget under årene. Men der findes måder, man kan formilde omstændighederne på.

 

Familiefester med nysgerrige spørgsmål om hvorvidt man skal være alene resten af livet eller om man ønsker en partner, misteltenen der hænger ved døren og medlidende øjne overalt. Måske er det vores egne og andres forventninger som gør julen lidt af en plage for vældigt mange singles i moden alder. Undersøgelser viser at singles i moden alder finder julen særligt anstrengende og visse synes til og med at julen er en ren plage. Altså ikke ligefrem muntre følelser om december måneds højtider.

Det skal dertil siges at visse singles i moden alder har egne måder at komme levende igennem julen på og det er at udvikle en egen overlevelsestrategi i juledagene. Parships coacher hævder at det er præcis ret måde at komme igennem juledagene som moden single på. Det er muligt at gøre julen hyggelig for sig selv og for andre ved at skrue ned for sine forventninger. I stedet for at se sig selv som ensom og ”gammel”, bør den modne single fokusere på fordelene.

Som single er du helt frit stillet til at gøre, hvad du vil, når du vil. Din alder og dermed din visdom har givet dig de værktøjer som gør det muligt for dig som moden single at gøre de ting som du synes er specielt interessante, og vælge det fra som du kun føler du ”bør” gøre. Det burde jo måske være en selvfølge at fejre jul med mennesker som gør os glade og lykkelige, men venner og bekendte kan for eksempel fungere ligeså godt som familie.

Og husk på at julen er lang nok til, at du har tid til at tænke både på dig selv og på dine omgivelser. Det vil sige at du har både tid og mulighed at forsøge at finde en partner – også i julen.

 

Som moden single kan du få det meget bedre under vores forskellige højtider, hvis du ikke har store forventninger. Selvom det kan føles lidt som en falliterklæring for den modne single kan det være en god ide at købe færdiglavet mad så du ikke behøver at føle dig forpligtet af flæskestegen som du jo egentlig kun laver fordi det er jul. Læg rengøringsplanerne på hylden og gå ikke til overdåd når du køber julegaver. Det kan let hænde at den modne single føler sig alt for forpligtet – og så har du jo ikke overskud til at finde den eneste ene!


Syv tips om julen for den modne single:

 

 

  • Mød andre singles i julen. De er også ude at købe ind og ude for at finde hyggen!
  • Vær spontan! Byd en single du lige har mødt på julefrokost.
  • Sænk kravene og forventningerne på julen.
  • Vælg med omhu dem du vil fejre jul med.
  • Køb julegaver – men gå ikke over gevind.
  • Køb færdig julemad så du ikke behøver at stå i køkkenet for meget.
  • Pynt op – men ikke overdrevet meget.
  • Gør rent efter jul, i stedet for inden jul.
  • Slap af, læs de bøger du har glædet dig til at læse, læg et puslespil eller gå en rask tur – gerne med den person du spiste frokost med…

 

Held og lykke!
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)