> Magasin > Hvorfor kigger de ældre mænd efter unge piger?

Senior dating

Hvorfor kigger de ældre mænd efter unge piger?

For et stykke tid siden var der en artikel på det engelske website Jezebel med den lovende titel ”The Real Reason Why Older Men Want To Date You” - Den rigtige årsag til at ældre mænd vil date dig.

ældre mænd

Artiklen er skrevet af Professor Hugo Schwyzer fra Pasadena City College, der anses som værende ekspert indenfor kønsstudier.

Artiklen kan desværre ikke helt leve op til overskriften og besvare spørgsmålet den stiller, men til gengæld giver den et interessant indblik i online datingsites og dating verdenen i al almindelighed.

Artiklen omhandler det problem mange modne kvinder oftest kommer ud for – Faktum er at mange af de ældre mænd overser kvinder på deres egen alder og opsøger de yngre kvinder. Omvendt sker det at de yngre kvinder ofte bliver generet af meget ældre mænd, der komplet ignorerer pigernes øvre aldersgrænse og alligevel prøver på at date pigerne. Både artiklen og de ​​kommentarer som følger med er ganske interessant læsning.

 

Er du en af de ældre fyre, der er interesseret i at date yngre kvinder? Eller er du den ældre kvinde, som føler sig overset af de jævnaldrende mænd?

Du kan læse den originale artikel her (NB! På engelsk): http://jezebel.com/5857933/insecurity-invisibility-and-the-reason-older-men-want-to-date-you

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)