> Magasin > Online dating har ingen udløbsdato

Senior dating

Online dating har ingen udløbsdato

Når det handler om at finde kærligheden er der ingen udløbsdato. Online dating er i dag blevet mainstream og det er måske ingen overraskelse, at den hurtigst voksende gruppe af brugere er folk, der ikke bruger tid på at frekventere barer og fester – De ældre mennesker.

senior dating

Det viser sig at senior dating er i hastig vækst og de ældre bruger dating sites en smule anderledes end de unge gør.

Gerontologerne (gerontologi = Læren om aldring) Wendy K. Watson og Charlie Stelle fra Bowling Green State University har fundet, at datingsitenes hurtigst voksende antal af medlemmer er mennesker over 60 år.

Men i deres indledende forskning omkring hvordan ældre folk bruger online dating, har de fundet nogle interessante forskelle.

“Vær venlig ikke at spilde min tid”

De konstaterer, at de ældre benytter senior dating til at ”markedsføre” sig selv anderledes på dating sites end de yngre medlemmer. Undersøgelser antyder, der er mindre fokus på udseende og status. Ifølge forskerne er den ældre befolkning tilsyneladende mere interesseret i at fremstå ærlige i deres repræsentation af sig selv og mere interesserede i at finde andre som de passer godt sammen med, istedet for at diskutere seksuel overlegenhed og natteliv.

 

De unge brugeres datingprofiler er ofte reduceret til “seksuel blær og natteliv,” men det er dog sandt, at de 20-30årige har tendens til kun at tale om at gå ud hele tiden – Så meget at mange datingsites er designet for at opfylde dette formål; At spørge hvad din typiske fredag ​​aften går ud på? Hvad var den sidste film, du så? Osv. Tilsyneladende er ældre mennesker ikke specielt interesseret i dette.

 

Senior datere foretrækker “personlige egenskaber, såsom kærlighed, intelligens, uafhængighed, formål og mål, religion og spiritualitet, politisk overbevisning, helbred og status.”

 

Det kunne tyde på, at efterhånden som folk bliver ældre, interesserer de sig mindre for, hvad du lavede i går aftes, men mere om hvilken slags person du er.
Ved tidligere forskning indenfor senior dating fandt Watson og Stelle, at ældre kvinder havde særlige forventninger til dating. Watson siger, kvinder ikke har et behov, der skal udfyldes. I stedet er deres filosofi: “Vær venlig ikke at spilde min tid”.

 

Ældre kvinder er mindre tilbøjelige til at spille spil iflg. Stelle: ”De ønsker at træffe en beslutning hurtigt og begrænse deres tab, fordi de har lært, at livet er for kort til at ‘spille’ modparten”.

 

Ydermere taler de ældre ikke om “seksuel overlegenhed” i deres profiler, men det rygtes, at de stadig holder af at dyrke sex. Det er dog opmuntrende, at efterhånden som folk bliver ældre, bliver online dating mindre om at fremstå cool og mere om at finde nogen, som er rare at tilbringe tid sammen med.

Du kan læse mere om Watson og Steeles undersøgelser her (NB! På engelsk): http://www.bgsu.edu/offices/mc/news/2012/news107217.html

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)