> PARSHIP regionalt > Dating i Hovedstaden > Dating i København

Dating i Hovedstaden

Dating i København

Du er træt af at være single i København? Dating i København er afvekslingsrig og spændende. PARSHIP er et egnet mødested for dating i hovedstadsregionen, København og omegn.

Dating i København

Hvorfor altid stirre alene ned i vandet ligesom den Lille Havfrue? Når man er to, er det meget sjovere at opdage København, og PARSHIP hjælper jer med at lære hinanden at kende. Hvis man har følt gensidig tiltrækning ved e-mail flirten, kan man jo arrangere en date i Tivoli. Haven er et meget romantisk sted om aftenen at nyde hinandens selskab i foruden alle de sjove aktiviteter, man kan tage sig til.

Dating i København

 Med sine mere end 500.000 singler i København hører hovedstaden til en kulturel lækkerbisken for mange besøgende. Kulturinteresserede singler har taget storbyens betagende livsstil til sig. Blandt de talrige seværdigheder er for eksempel Christiansborg, der huser Folketinget, Rådhuspladsen og Københavns vartegn, Den Lille Havfrue. Singler i København sætter pris på besøg i de mange museer og slotsparker, tager gerne på shoppingtur på Strøget eller slentrer ad havnepromenaden.

Også Tivolis herlige haveanlæg indbyder til gåture og hyggelig samtaler, ligesom byens kræmmermarkeder er populære hos singler i København. Desuden kan det Kongelige Teaters imponerende balletforestillinger anbefales til singler i København.

I sommervejret mødes singler i København gerne under solbadningen på havnefronten, og de forstår at værdsætte den hyggelige stemning på de mange caféer. Også brokvartererne og deres afslappede caféer kan anbefales som mødested for singler i København, ligesom de fortryllende kaffehuse og romantiske restauranter. For slet ikke at tale om det berusende københavnske natteliv.

Der findes også andre måder at opleve København på: For de sportsinteresserede singler findes der talrige løberuter både for de øvede og mindre øvede løbere. Løbeturen kan man passende slutte af på en af de mange caféer med en sund morgenmad eller brunch og hyggelige samtaler i et afslappet miljø.
 

København er som Hovedstad Danmarks største by og fuld af muligheder året rundt. Om sommeren er der et kæmpe udvalg af koncerter i alle genre. Er man eksempelvis til klassisk musik, så er Operaen et oplagt sted at invitere sin date til en koncert og sammen nyde de romantiske omgivelser på en dejlig sommeraften. De mange interessante oplevelser København byder på året rundt, er nemme at finde. Du skal blot vide, hvad du leder efter; Og på PARSHIP vil vores personlighedstest være en klar ledestjerne for dig, når du vil finde singler, som du vil i kontakt med. Året rundt kan du arrangere romantiske og spændende dates i Hovedstaden. Selv i den kolde tid på kedelige vinteraftner er der mulighed for romantik. Du kan eksempelvis invitere på skøjteløb på Kgs. Nytorv, hvor du har Det Kongelige Teater og Hotel D’Angleterre som baggrund. En afslappet og sjov date, hvor I bagefter kan slentre rundt i det charmerende Nyhavn, som er mere stille om vinteren, og I kan nyde hinandens selskab uden så mange mennesker omkring.

København er en pulserende lille storby med en spændende historie og smuk arkitektur – Så finder du en interessant partner i lokalområdet i gennem PARSHIP, så kan det være en sjov ide at lege turist i sin Hovedstad og måske tage på kanalrundfart, hvor I kan opleve byen fra vandsiden.

Hovedstaden byder på mange attraktioner og oplevelser så er du træt af at være single kan du gå ind og oprette en gratis profil på PARSHIP.dk og kom i gang med dating i København. Der venter masser af singler i Hovedstadsregionen, og hvem ved; Måske finder du kærligheden i København.
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)