> PARSHIP regionalt > Dating i Midtjylland > Dating i Viborg

Dating i Midtjylland

Dating i Viborg

Kun få kilometer fra Jyllands officielle geografiske centrum ligger Viborg med lidt over 35.000 indbyggere og et hav af muligheder for at starte din successfulde dating.

Dating i Viborg

Lige i hjertet - sådan bør en første dating forløbe, og måske er det da et godt tegn, at byen Viborg ligger i hjertet af Danmark.

Dating i Viborg

Kun få kilometer fra Jyllands officielle geografiske centrum ligger Viborg med lidt over 35.000 indbyggere med et stor miljø for singler. Hvor gammel Viborg reelt er, er desværre ikke helt mulight at spore tilbage i tiden, men i år 961 bliver der dog nævnt en by med dette navn i en gammel islandsk saga. Det forbliver uklart, og der er af samme årsag masser af kulturelle oplevelser for singler i Viborg. Ved en udgravning har man fundet rester af bygninger fra vikingetiden, så man kan gå ud fra, at Viborg faktisk er en meget gammel by.

I den tidligere dominikanerkirke kan man f.eks. se et alter med træskærerarbejde fra 1500-tallet og overalt i byen opdager kulturinteresserede singler mange forskellige monumenter. Eksempelvis Kongehyldningsmonumentet eller de gamle huse i Sankt Mogens Gade.
Udover de spændende museer tilbyder Viborg også andre populære mødesteder for singler i Viborg. Domkirkepladsen er bl.a. et af dem, men også Hald Sø og Dollerup Bakker, som er del af de smukke landskaber syd for byen. Det er perfekt for singler i Viborg at komme i kontakt med hinanden i disse smukke og romantiske omgivelser.

Engang var det Jyllands hovedstad, og den store fortid kan man fornemme i de brolagte gader i den gamle bydel. Her finder man romantiske omgivelser for den første dating, og her er der også talrige caféer og værtshuse, der lokker til at gå ud.

 

Eller hvad med en cykeltur sammen for at lære hinanden bedre at kende? Fra Viborg fører Hærvejen helt ned til grænsen til Tyskland. Singles kan om sommeren lære andre sportsligt aktive singles at kende på cykelture.

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)