> PARSHIP regionalt > Dating på Sjælland > Dating i Roskilde

Dating på Sjælland

Dating i Roskilde

Roskilde har knap 50.000 indbyggere, hvoraf ca. 40% er singler og der er masser af kulturelle institutioner og begivenheder man kan benytte sig af, hvis man ønsker sig en hyggelig date.

Dating i Roskilde

Roskilde er en af Danmarks ældste byer beliggende på Østsjælland. Uanset hvilken type date man ønsker er der tilbud for enhver smag såsom Vikingeskibsmuseet, Roskilde domkirke og selvfølgelig den årlige Roskilde Festival i juli måned.

Dating i Roskilde

 

På den danske ø Sjælland i Østersøen ligger byen Roskilde cirka 30 kilometer fjern fra hovedstaden København. Byen har omkring 46.000 indbyggere og kan blikke tilbage på en urolig fortid. For helt frem til 1443 forblev Roskilde Danmarks hovedstad. Det er derfor, at man kan finde mange seværdigheder i Roskilde. For eksempel skulle man i hvert fald besøge Roskilde Domkirke, der blev optaget i 1995 på UNESCOs Verdenarvsliste. Domkirken, som er fra den tidlige middelalder og i gotisk stil, er gravplads for en lang række af de danske konger og dronninger. Rundt omkring domkirken kan man opdage mange spisesteder i den gamle by, som også er hovedmødestedet for singlerne i Roskilde. For eksempel kan man gå på en af de hyggelige cafeer og se på hvad der foregår i byen.

Også populær hos Roskildes singlerne er cafeerne, der befinder sig i nærheden af banegården. Roskilde Station, som blev bygget i 1847, minder i sit udseende om den kendte Galleria Borghese i Rom.

Singlerne fra Roskilde mødes ellers om aftenen også på forskellige kulturelle steder, som tilbydes af byen. Så har Roskilde flere biografer, teater og diskoteker, som også er meget populære hos singlerne i Roskilde.

Men mest kendt er Roskilde for musikfestivalen, der finder sted hvert år og som også er meget populær hos singlerne i Roskilde. Roskilde festivallen tiltrækker hvert år næste 100.000 mennesker fra nær og fjern og tilbyder over 4 dage et omstændigt musikprogram og overflødighedshorn af underholdning. Så hvis museumsbesøg og biografture lyder en smule kedeligt i dine ører kunne et sjovt dating alternativ være at dele musikoplevelser på festivallen.

Hvis du godt kan lide musik, men synes at dating på en festival er en tand for ekstremt kan du selvfølgelig også invitere på en hyggelig aften på spillestedet Gimle, der gennem hele året tilbyder livemusik for alle og enhver.

Er du træt af at være single i Roskilde? Så lad PARSHIP hjælpe dig i gang. Gå ind og opret en gratis profil på PARSHIP.dk og find andre singler i dit lokalområde. Hvem ved? – Det kan være du finder den sande kærlighed i Roskilde.
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)